Menu English

Hogeschool Rotterdam Business School

Let’s change the face of business

Hoe het bedrijfsleven er over 10 jaar uitziet? Dat weet niemand. Eén ding is zeker: het zal totaal anders zijn dan vandaag. Digitaler, internationaler, duurzamer... Wat organisaties vooral van je vragen, is dat je kunt omgaan met al deze veranderingen. Dat je in staat bent om nieuwe ontwikkelingen naar je hand te zetten. Dat is precies wat je leert bij Hogeschool Rotterdam Business School.

Toon:

HRBS-Connect: team Externe Betrekingen

Dit team zorgt als linking pin voor verbinding tussen de praktijk en het onderwijs en koppelt externe en interne partijen d.m.v. netwerkmarkten, andere beroepsinhoudelijke activiteiten en externe projecten.

Vragen of meer weten? Stuur dan een mail naar HRBS-Connect@hr.nl of neem telefonisch contact op 010-7946018

HRBS-Accountmanagement Externe Betrekkingen:

Een uitdagende veelzijdige (multidisciplinaire) praktijkvraag voor studenten van onze economische opleidingen? Een complex vraagstuk op het gebied van betekeniseconomie, circulaire economie, digitale economie? Bijdragen aan ontwikkeling en innovatie van het onderwijs?

Neem dan contact op met Gaytri Somai (Accountmanager Business School): s.g.somai@hr.nl

Praktijklink

Praktijklink is een webapplicatie waar bedrijven hun aanbod met stage en/of afstudeerplaatsen kunnen aanbieden aan HRBS-studenten. Het platform is helaas niet geschikt voor het plaatsen van vaste-, bij- en/of vakantiebanen en traineeships.

Voor vragen hierover kunt u een mail sturen naar HRBS-Praktijklink@hr.nl

HRBS-Frontoffice

Voor alle overige zaken kunt u terecht bij HRBS-Frontoffice@hr.nl, telefoonnummer: 010-7946012 of 010-7946025

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen