Menu English

Elfriede Arnoldy

Even voorstellen:

  • Elfriede Arnoldy
  • Ik geef de vakken: ‘’Human Talent Development’’ en ‘’Implementeren van Veranderen’’ voor zowel de deeltijdopleidingen Human Resource Management als Bedrijfskunde.
  • Mijn expertise: Coachen op een uitnodigende prikkelende manier om studenten uit te dagen in hun ontwikkeldoelen.
  • Mijn ervaring in het bedrijfsleven: Gewerkt als exportmanager bij Hallmark, accountmanager bij Dutch Flower Group en vanaf 2007 naast het lesgeven een eigen praktijk in Coaching en Teamontwikkeling.

Mijn vak en doel als docent:

Bij de vakken coachen en veranderen maakt de student een snelle ontwikkeling door op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ik vind het inspirerend om te zien hoeveel impact de studenten kunnen maken bij het bedrijf waar ze werken.  

Mijn visie op ‘’studeren en werken’’:   

De student kan het geleerde op school ook werkelijk en effectief toepassen in de praktijk. Dit betekent een grote toevoegde waarde voor zowel de student als het bedrijf. De combinatie tussen werk, studie en privé blijft een uitdaging. Wanneer de student een goed ‘timemanagement’ in huis heeft is de combinatie werken, leren goed te doen.  

‘’Kijk regelmatig even terug hoe het je gelukt is om alweer iets nieuws te leren!’’

LinkedIn: Elfriede Arnoldy - Lecturer, Studieloopbaancoach - Hogeschool Rotterdam | LinkedIn 

Maak kennis met de docenten

Wie geven er les?

Het docententeam van de CareerAcademy bestaat uit enthousiaste en kundige docenten met uiteenlopende ervaring en expertise in onderwijs en praktijkonderzoek.