Menu English

Marije van de Grift

Even voorstellen:  

  • Marije van de Grift 
  • Ik geef de vakken: Onderzoek en Statistiek.  
  • Mijn ervaring in het bedrijfsleven: 
    Ik heb gewerkt als onderzoeker en adviseur.  

Mijn vak en doel als docent: 

 Ik ben verantwoordelijk voor een aantal modules. Van de algemene module Creating Added Value tot specifieke modules bij Finance, Bedrijfskunde en Commerciële economie. Ik verzorg zelf graag onderwijs, in de klas met studenten ben ik het meest in mijn element. Maar ik houd me ook bezig met de ‘onderwijskant’ van Career Academy; hoe organiseren we het onderwijs inhoudelijk zo dat het voor studenten zinvol is en voor ons organiseerbaar blijft. En wat is ‘goed’ onderwijs? Daarbij vind ik de functie van toetsing het meest interessant. 

Mijn visie op ‘’studeren en werken’’:   

Ik heb bewondering voor iedereen die naast een baan, eventueel een gezin, en een sociaal leven de keuze maakt om te studeren. We zijn het aan onze studenten verplicht om ons onderwijs zo dicht mogelijk bij de beroepspraktijk van studenten te houden zodat ze steeds de toegevoegde waarde van het studeren voelen.  

‘’Impact maak je door kwaliteit en persoonlijkheid’’ 


LinkedIn : Marije van de Grift | LinkedIn 

Maak kennis met de docenten

Wie geven er les?

Het docententeam van de CareerAcademy bestaat uit enthousiaste en kundige docenten met uiteenlopende ervaring en expertise in onderwijs en praktijkonderzoek.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen