Menu English

Sybo Bruinsma

Sinds 2009 ben ik als zij-instromende docent verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en sinds 2019 aan de Career Academy, vanwege mijn achtergrond en ervaring voor de financiële modules.  
Van huis uit was ik Registeraccountant. Mijn werkomgeving varieerde van een groot, internationaal accountantskantoor, een accountantsdienst, een financieel advieskantoor, een financiële instelling tot een eigen internet service.  

Financiën zijn misschien niet altijd het leukste deel van bedrijfsvoering, maar wel heel belangrijk. Daarom probeer ik het zo interessant en aansprekend mogelijk te brengen. Voorop staat aansluiting bij de praktijksituatie van de student, maar ook actualiteiten en ontwikkelingen laat ik graag aan bod komen. Het gaat me daarbij vooral om de onderneming of organisatie en de relatie van financiën met management en bedrijfsvoering. 

Maak kennis met de docenten

Wie geven er les?

Het docententeam van de CareerAcademy bestaat uit enthousiaste en kundige docenten met uiteenlopende ervaring en expertise in onderwijs en praktijkonderzoek.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen