Menu English

Dr. Paul van der Aa

Lector Inclusieve Arbeid

Paul van der Aa is sinds 2015 als lector verbonden aan Hogeschool Rotterdam, Kenniscentrum Talentontwikkeling. Naast de aansturing van het onderzoeksprogramma van het lectoraat, coördineert hij de onderzoekslijn Inclusie van het kenniscentrum en is lid van de promotievouchercommissie van Hogeschool Rotterdam. Hij is lid van de Kenniswerkplaats Stedelijke Arbeidsmarkt. Tevens maakt hij deel uit van het kernteam van het landelijke lectorenplatform Breed Platform Arbeid.

Paul van der Aa heeft ruim 25 jaar ervaring met onderzoek naar de betekenissen van werk en werkloosheid voor burgers, naar de ontwikkeling en uitkomsten van lokaal re-integratie en activeringsbeleid en naar de activeringsrol die professionals kunnen spelen. Zijn belangrijkste onderzoeksterrein vormt de stad Rotterdam. Hij publiceert regelmatig over onderzoeksuitkomsten voor zowel praktijk, onderwijs als wetenschap.

Paul van der Aa is in 1993 afgestudeerd als cultureel antropoloog aan Universiteit Utrecht. In 2012 is hij op de uitvoering van activeringswerk gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht.

Volg Paul van der Aa

Op social media

 LinkedIn                

 ResearchGate

Project(en)

Van Dr. Paul van der Aa

Publicatie(s)

Van Dr. Paul van der Aa
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen