Menu English

Versterking methodisch werken via HRM: een kwantitatief onderzoek naar ondersteuning van professionele dienstverlening onder klantmanagers bij sociale diensten

Publicatie van Kenniscentrum Talentontwikkeling
P.H.J. Aa,van der, R. Berkel,van | Rapport | Publicatiedatum: 24 september 2019
Dit rapport doet verslag over de resultaten van een enquête in het kader van het onderzoek ‘Versterking methodisch werken via HRM’. Dit onderzoek maakt deel uit van het ZonMW onderzoeksprogramma Vakkundig aan het Werk. Het onderzoek richt zich op de dienstverlening op het gebied van re-integratie en activering door medewerkers van (inter)gemeentelijke sociale diensten, in dit rapport aangeduid als klantmanagers. De laatste jaren hebben de professionalisering van deze dienstverlening en het vakmanschap van klantmanagers steeds meer aandacht gekregen. Tal van sociale diensten, Divosa, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en de Beroepsvereniging voor Klantmanagers (BvK) hebben initiatieven ontwikkeld om de dienstverlening aan bijstandsgerechtigden én aan werkgevers te professionaliseren.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen