Menu English

Instroom, onderwijs en kwaliteit

De totale instroom van bachelors en Ad’s voor studiejaar 2017 is 11.931 studenten. Dat is een groei van 5,5% ten opzichte van vorig studiejaar. Het totaal aantal ingeschreven studenten is in het studiejaar 2017 gegroeid naar ruim 38.000 studenten, dit is een stijging van 4% ten opzichte van studiejaar 2016.

Ten aanzien van de kwaliteit van de opleidingen, de resultaten in de keuzegids en de visitaties in 2017 stelt de raad vast dat de HR na een reeks stijgingen over de afgelopen vijf jaar dit jaar voor het eerst te maken heeft met een lichte daling van de algemene studenttevredenheid. De score van het ankerpunt daalt met 0,03 van 3,82 naar 3,79.

Onder het nieuwe accreditatiekader (vanaf 2012) worden de opleidingen met behulp van het beperkte accreditatiekader beoordeeld. Tot nu toe zijn 60 opleidingen positief beoordeeld. De indicator voor dit ankerpunt is het percentage van de standaarden van alle opleidingen dat een score ‘goed’ of ‘excellent’ heeft behaald. Deze indicator heeft op dit moment de score van 43%.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen