Menu English

Agenda

Blijf op de hoogte van de events die GO HR organiseert, hieronder vind je het meest actuele overzicht. Verandering maken begint bij jezelf, impact maken doe je het best samen! Daarom zorgen wij er op deze pagina voor dat je up to date blijft met events die je bij kunt wonen om ook echt samen die impact te gaan maken.  

22- 26 mei - Bring Your Own Cup Week

In de week van 22 t/m 26 mei  organiseren Green Offices van verschillende hogescholen de Bring Your Own Cup Week. GO HR doet mee en zorgde ervoor dat In die week ook bij Hogeschool Rotterdam geen paper cups uit de koffieautomaten komen. Dat is het geval op de locaties Rochussenstraat en Academieplein. Ook op de andere locaties stellen we het op prijs als je je eigen mok meeneemt!

In aanloop op de Bring Your Own Cup Week (BYOCW) verzamelen we mokken voor studenten en medewerkers die tijdens de BYOCW hun mok vergeten zijn. Vanaf 15 mei kun je je oude mokken inleveren bij de receptie op Academieplein en Rochussenstraat zodat iedereen van 22 tot 26 mei toch van een drankje kan genieten tijdens de BYOCW!

Mission: Transition

Binnen Hogeschool Rotterdam is er op verschillende plekken veel kennis over circulariteit, energietransitie, klimaatmitigatie en -adaptatie. Deze kennis brengen we samen in ‘Mission: Transition’, een Studium Generale over Energietransitie en Circulariteit. een reeks masterclasses en lezingen én is de ideale plek om je netwerk te verbreden. GO HR is medeorganisator.

De avonden zijn gratis toegankelijk en staan open voor iedereen: studenten, medewerkers, professionals en andere geïnteresseerden. We ontmoeten elkaar tweewekelijks op dinsdagavond bij La Plaza (Academieplein) voor een inspirerende meetup, waarin we samen op zoek gaan naar antwoorden, nieuwe vragen en perspectieven.

Kijk voor meer informatie over het programma per avond en aanmelden op deze pagina.

9 mei - thema: Energietransitie

23 mei - thema: Circular Design

6 juni - thema: Circulaire Economie

20 juni - slotbijeenkomst, thema: Duurzame Delta

 

GO HR on tour

Het GO HR Team komt op een aantal locaties vertellen over het doel van de green office en hoe je mee kunt doen met de duurzame beweging. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data en locaties.

 

Hele jaar door - The social hub  

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen