Menu
  English

  Green Office GO HR

  De duurzame beweging van Hogeschool Rotterdam

  Waar studenten en medewerkers een plek aan tafel krijgen om samen na te denken over duurzame ontwikkelingen binnen de hogeschool.

  GO HR, ofwel de Green Office van Hogeschool Rotterdam, is in het leven geroepen om awareness en betrokkenheid rondom het thema duurzaamheid te genereren. Wij willen studenten en medewerkers uitnodigen om zelf de verandering in gang te zetten.

  GO HR - Wat kan ik verwachten?

  • Je maakt deel uit van dé duurzaamheidsbeweging van Hogeschool Rotterdam
  • Je werkt mee aan de transitie naar een duurzame studie- en werkomgeving.
  • Je kunt deelnemen aan workshops en cursussen verzorgd door GO HR.
  • Je krijgt als eerste alle informatie over de activiteiten en campagnes die GO HR organiseert. Interesse? Lees er hier meer over.

  Contact

  Wil je meewerken aan de organisatie van evenementen of workshops? Maak je deel uit van een studentenorganisatie of ben je een student met een concreet projectidee over duurzaamheid waar je hulp bij nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, door het projectvoorstelformulier in te vullen en aan ons terug te sturen.

  Het GO HR team bespreekt uitgebreid ieder projectvoorstel. Afhankelijk van de tijd, middelen en expertise beslissen we of we ondersteuning kunnen bieden. Projecten die we ondersteunen moeten aansluiten bij het gedachtegoed van GO HR.

  Meld je aan

  GO HR is regelmatig op zoek naar vrijwilligers voor een breed scala aan projecten en is altijd geïnteresseerd in het werken met gelijkgestemde, gepassioneerde studenten.

  E-mail: go@hr.nl 
   greenoffice.gohr

  Samen naar een meer duurzame hogeschool