Menu English

Join the movement!

Sluit je aan bij de duurzame beweging van de Hogeschool Rotterdam

Wij nodigen je uit om samen na te denken over duurzame ontwikkelingen. Dit kan op verschillende manieren:

 • Meld je aan als GO HR ambassadeur 

  Instituten binnen de hogeschool lijken soms kleine eilandjes die op zichzelf staan. Niet iedereen is altijd op de hoogte van wat er gebeurt binnen de andere instituten, en tegelijkertijd weten heel veel studenten en medewerkers niet wat de HR allemaal doet om duurzamer te worden.

  Als Green Office Ambassadeur ben je niet alleen op de hoogte van wat er gebeurt binnen de hogeschool, maar initieer je ook verandering. Wij geloven dat we met de hulp van Ambassadeurs veel meer mensen kunnen inspireren om duurzame keuzes te maken. Door jouw inzet draag je bij aan het verduurzamen van de HR. De GO HR ambassadeurs worden aangesteld per instituut, en vormen de linking pin tussen GO HR en het betreffende instituut.  

 • Denk mee over ons duurzaamheidsbeleid 

  Wil je meedenken over ons duurzaamheidsbeleid, meld je dan aan voor de studenten klankbordgroep van GO HR/het programma Samen Duurzaam!

  Het doel van de klankbordgroep is om vanuit het perspectief van studenten al in een vroeg stadium mee te denken over duurzame ontwikkeling binnen de Hogeschool Rotterdam. Deelnemers kunnen zelf met ideeën, signalen en initiatieven komen en andersom kan hen ook gevraagd worden te reageren op ideeën en (beleids)ontwikkelingen die vanuit het duurzaamheidsprogramma ontstaan. De aard van de besprekingen is constructief, explorerend, open en verkennend.   

 • Interesse? 
  Heb je interesse of heb je vragen, stuur dan een mail naar Monique van der Salm via  go@hr.nl 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen