Menu English

Passie en Talent

Vakinhoud

Bij dit keuzevak ga je onderzoeken op welke manier jij het beste leert, samenwerkt en communiceert. Je verkent wat je daarvoor nodig hebt van jezelf en hoe anders dat bij anderen kan werken. Daarnaast onderzoek je op welke manier je met deze verschillen om kunt gaan in de praktijk. Passie en Talent biedt je inzicht en vaardigheden die je in allerlei situaties binnen je opleiding en toekomstig werk kunt toepassen. De module maakt gebruik van Human Dynamics®, Human Dynamics® gaat uit van verschillende persoonlijkheidsdynamieken.

Toetsing

De studiepunten worden toegekend op basis van:

  • de opdrachten;
  • participatie in de klas;
  • 80% aanwezigheid;
  • eindverslag met het door de student beschreven ontwikkelpad.

Werkvormen

Elke bijeenkomst start met een theoriegedeelte, waarna door middel van oefeningen en thuis gemaakte opdrachten een verdiepingsslag wordt gemaakt. Zelfreflectie en interactie zijn cruciaal.

Praktisch

Er geldt een aanwezigheidsplicht van 80% omdat samenwerking, de omvang (en daarmee de diversiteit) van de groep en het doorlopen van het hele leerproces voorwaarde zijn om tot een goed eindresultaat te komen.

Je bent van verdere deelname uitgesloten als je de eerste les, zonder bericht, afwezig bent. We gaan er dan vanuit dat je geen belangstelling meer hebt om deel te nemen aan de module. Je afwezigheid wordt echter wel meegenomen op jouw cijferlijst, daarop komt te staan: ND (Niet
Deelgenomen).

Voorkennis/beginniveau: Havo, MBO4, 21+.

Aanmelden

Dit keuzevak is vrij inschrijfbaar. Je kunt je aanmelden via Osiris Student. 

Literatuur

Literatuur wordt door de docent verstrekt. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen