Menu
  English

  Kenniscentrum Zorginnovatie

  De mens centraal

  Met praktijkgericht onderzoek draagt Kenniscentrum Zorginnovatie bij aan betere zorg en ondersteuning. Dit doen wij in nauwe samenwerking met professionals, cliënten, kennisinstituten en de opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Zo bevorderen we samen gezondheid, vitaliteit en participatiemogelijkheden van onze medemensen. Wij verbinden op die manier onderwijs, onderzoek en praktijk. Kenniscentrum Zorginnovatie is één van de zes kenniscentra van Hogeschool Rotterdam.

  Toon:

  Verbinding met het onderwijs & praktijk

  Praktijkgericht onderzoek

  Hogeschool Rotterdam wil studenten opleiden tot beginnende professionals die weten wat er in de praktijk en samenleving speelt. Zo worden zij professionals die goed voorbereid zijn op de weerbarstige praktijk.

  Praktijkgericht onderzoek speelt hier een essentiële rol in. Door de hechte samenwerking met onze praktijkpartners en het onderzoek wat we daar uitvoeren, weten we wat er speelt. In samenwerking met de opleidingen passen we het onderwijs hier op aan.

  Wilt u samen met onze docent-onderzoekers en studenten werken aan een oplossing? Praktijkgericht onderzoek maakt zichtbaar waar ruimte zit voor verbetering en geeft tools voor innovatie. 

   Meer over de verbinding met de praktijk

   

  Kenniscentrum Zorginnovatie ontwikkelt met een aantal opleidingen in interactie met de beroepspraktijk een gezamenlijke visie op de toekomst en uitdagingen van het betreffende werkveld en de betekenis daarvan voor huidige en toekomstige professionals.

  Meer over de verbinding met het onderwijs