Menu Zoeken English

Kenniscentrum Zorginnovatie

De mens centraal

Kenniscentrum Zorginnovatie is één van de zes kenniscentra van Hogeschool Rotterdam. Het kenniscentrum draagt met praktijkgericht onderzoek bij aan betere zorg en ondersteuning. Zo bevorderen we de gezondheid, vitaliteit en participatiemogelijkheden. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de professional, cliënt, opleidingen van de hogeschool, praktijken en andere kennisinstituten. Wij verbinden daarmee onderwijs, onderzoek en praktijk aan elkaar.

Toon:

Verbinding met het onderwijs & praktijk

Praktijkgericht onderzoek

Praktijkgericht onderzoek is voor de hogeschool belangrijk om het geambieerde eindniveau van het bacheloronderwijs te realiseren. De verbinding tussen onderwijs en praktijkgericht onderzoek krijgt vorm in de samenwerking tussen opleidingen en kenniscentra. Het kenniscentrum werkt daarnaast samen met verschillende partners uit de praktijk.

Wilt u samen met onze docent-onderzoekers en studenten werken aan een oplossing? Praktijkgericht onderzoek maakt zichtbaar waar ruimte zit voor verbetering en geeft tools voor innovatie. 

 Meer over de verbinding met de praktijk

 

Kenniscentrum Zorginnovatie ontwikkelt met een aantal opleidingen in interactie met de beroepspraktijk een gezamenlijke visie op de toekomst en uitdagingen van het betreffende werkveld en de betekenis daarvan voor huidige en toekomstige professionals.

Meer over de verbinding met het onderwijs

Werk- en ontmoetingsplaatsen

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen