Menu
  English

  Hoe kun je als woningcorporatie duurzaam voordeel creëren door data in te zetten?

  Uit onderzoek van het Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam is gebleken dat veel organisaties, waaronder woningcorporaties, worstelen met het concreet benutten van hun data assets. Dat kan beter. Het inzetten ervan kan namelij keen enorme meerwaarde bieden. Daarom start het Kenniscentrum Business Innovation samen met Avantage een uniek onderzoek.

  Ons doel is om elke woningcorporatie te helpen bij het ontwikkelen van een eigen data monetization strategie, het identificeren van toepassingen, het opstarten en monitoren van een project en het inzichtelijk maken van de resultaten.

  Ben je benieuwd hoe dit onderzoek jou en de woningcorporatie kan helpen om het maximale uit jullie data assets te halen? Meld je dan nu aan voor de workshop.

  Gedurende anderhalf uur gaan we samen de mogelijkheden verkennen om gericht onderzoek te doen dat een woningcorporatie concreet voordeel oplevert. Je ontvangt informatie over de werkwijze en er worden voordelen uit andere branches besproken. Zo kun je bepalen of deelname aan het onderzoek past bij jouw corporatie.

  Workshop: Onderzoek naar data monetization in de corporatiebranche

  • Donderdag 29 juni - 09:30-11:00 - Online

  Aanmelden