Menu English

Kenniscentrum Business Innovation

Kennis maken voor de nieuwe economie
Toon:

Welkom bij kenniscentrum Business Innovation! Wij zijn binnen Hogeschool Rotterdam hét expertisecentrum op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Ons praktijkgerichte onderzoek is de aanjager voor vernieuwing binnen het onderwijs en het mkb. 

Doe mee met onze onderzoeken!

Wij zoeken regelmatig ondernemers en bedrijven die willen deelnemen aan onze onderzoeken. Onderstaand vind je de onderzoeken waaraan je kunt deelnemen.

Heb je zelf een vraagstuk? Lees hier meer over hoe je kennispartner wordt!

In dit twee-jarig onderzoek, gaan we in op de uitdagingen die leidinggevenden hebben op het gebied van innovatie. Want in deze rol ben je alles tegelijk. Eigenaar. Ondernemer. Manager. Leider. De balans tussen het exploiteren van het huidige business model en het exploreren van vernieuwing van het business model. Een lastige situatie die  de vraag oproept: Hoe kan ik met het oog op een duurzame positie van het bedrijf in de toekomst aan de slag gaan met vernieuwing? 

Meer informatie over innovatief & strategisch leiderschap

Genereert jouw bedrijf veel data? Maar zet je dat nog niet in om écht waarde uit die gegevens te halen? En wil je jouw data omzetten in financiële waarden? Wij zoeken bedrijven die graag aan de slag willen met data monetization. Zo brengen wij in kaart wat bedrijven tegenhoud en helpen we jou op weg met je data.  

Meer informatie over Data Monetization

Circulair bouwen wordt steeds belangrijker, maar is nog geen vanzelfsprekendheid. Ken jij bouwbedrijven, sociale woningbouwverenigingen, architecten of gemeenten die nu al duurzaam bouwen/renoveren of die dat juist overwegen? Bijvoorbeeld met gebruikte of bio-based materialen? Neem dan deel aan ons consortium om de schaalbaarheid van circulaire projecten te faciliteren. Zo helpen we circulair bouwen toegankelijk te maken!

Meer over Circulair bouwen

Evenementen najaar

Onze lectoren zijn gepromoveerde onderzoekers met een specifieke expertise op een bepaald vakgebied. Ze geven leiding aan het praktijkgerichte onderzoek en werken nauw samen met (hoofd)docenten en studenten. Maak hier alvast digitaal kennis met ons team.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen