Menu English

Kenniscentrum Business Innovation

Kennis maken voor de nieuwe economie
Toon:

Welkom bij kenniscentrum Business Innovation! Wij zijn binnen Hogeschool Rotterdam hét expertisecentrum op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Ons praktijkgerichte onderzoek is de aanjager voor vernieuwing binnen het onderwijs en het mkb. 

Doe mee met onze onderzoeken!

Wij zoeken regelmatig ondernemers en bedrijven die willen deelnemen aan onze onderzoeken. Onderstaand vind je de onderzoeken waaraan je kunt deelnemen.

Heb je zelf een vraagstuk? Lees hier meer over hoe je kennispartner wordt!

De problemen op de arbeidsmarkt zijn groter dan ooit. Uit onderzoek van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap (2020, 2022) blijkt dat juist het mkb - de motor van de Nederlandse economie - door tekorten op de arbeidsmarkt extra zwaar getroffen wordt. 

Meer informatie over arbeidsmarktkrapte >

Ben jij een speler of belanghebbende in de transitie naar biobased materialen in de (woning)bouw? Lees dan vooral verder!

Meer informatie over biobased

Ben jij werkzaam bij een woningcorporatie die beschikt over een schat aan data en zijn de volgende punten herkenbaar?

  • Je bent je bewust van het potentieel van data assets;
  • Je weet nog niet hoe deze data succesvol wordt ingezet;
  • Je hebt de drive om dit te ontdekken.

Lees dan verder.

Meer informatie over data inzetten

Evenementen

Onze lectoren zijn gepromoveerde onderzoekers met een specifieke expertise op een bepaald vakgebied. Ze geven leiding aan het praktijkgerichte onderzoek en werken nauw samen met (hoofd)docenten en studenten. Maak hier alvast digitaal kennis met ons team.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen