Menu English

Studieloopbaancoach (SLC)

Heb je een vraag over je opleiding, je studievoortgang of speelt er iets in de klas of met een docent? Je studieloopbaancoach (SLC) is in principe je eerste aanspreekpunt.

Wat doet een studieloopbaancoach?

Het verschilt per opleiding, maar een studieloopbaancoach (ook wel PI-coach, Professionele Identiteitscoach) begeleidt jou bij je studie, je studievoortgang en je professionele ontwikkeling. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld lessen hebt van je studieloopbaancoach, maar ook dat je regelmatig één-op-één gesprekken voert.

Wanneer ga je naar je studieloopbaancoach?

Neem contact op met je studieloopbaancoach als je een vraag hebt die specifiek met je opleiding of je studievoortgang te maken heeft. Bijvoorbeeld wanneer je het idee hebt dat het niet lekker loopt in de klas, of wanneer je bang bent dat je het jaar niet gaat halen. Je studieloopbaancoach geeft je advies op basis van je studieresultaten en op basis van wat hij of zij van je ziet in de lessen.

Als het nodig is, stuurt de studieloopbaancoach je door naar één van de andere studieondersteuners, bijvoorbeeld naar een decaan of naar een studentenwelzijnsadviseur.

Vragen?

Stel ze aan je studieloopbaancoach (vaak staat in Osiris Student onder Begeleiding wie dat voor jou is) of check de Hint-pagina van je opleiding.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen