Menu English

Studentenwelzijnsadviseur

Wij ondersteunen en vergroten jouw studievaardigheden en welzijn, en helpen jou je studie goed en gezond door te komen. Samen met het decanaat vormen wij de afdeling Studentenwelzijn.

Je kunt bij ons binnen lopen voor specifieke ondersteuning in de vorm van workshops, bijeenkomsten, keuzevakken en advies op maat. We bieden een netwerk van professionals en ervaringsdeskundige peercoaches om jou te voorzien van inspiratie, advies en support.

Als je tegen problemen aan loopt bieden wij je hulp en advies op verschillende manieren. Misschien heb je een persoonlijk probleem, loopt het niet lekker thuis of heb je bijvoorbeeld geld- of gezondheidsproblemen. Wellicht heb je moeite met plannen of studeer je met een functiebeperking zoals dyslexieAD(H)Dautisme of heb je een chronische ziekte.

Daarnaast hebben wij ook specifieke ondersteuning in huis op het gebied van studerende oudersstuderende mantelzorgersstuderen met een functiebeperking, Caribische studentenLHBTI+, internationale studenten en studerende statushouders.

Activiteiten

We organiseren regelmatig activiteiten. Kijk hieronder of er iets voor je bij zit en meld je aan. 

Workshops Studentenwelzijn

Tijdens alle onderwijsperiodes organiseren wij verschillende workshops die je helpen met motivatie, plannen en/of ontspanning. Je doet de workshops samen met andere studenten en ze worden gegeven door ervaren trainers.

Bekijk het aanbod hier

Begeleiding effectief studeren

Wij bieden begeleiding op het gebied van effectief studeren voor studenten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Begeleiding is zowel fysiek als online mogelijk en de gesprekken duren 15 - 20 minuten per keer. We kunnen je bijvoorbeeld begeleiden met een dagplanning, overzicht, studiehouding/methode, concentratie, motivatie en tips.

Aanmelden

Meer weten?

Spreekt dit je aan? Wil je in contact komen met ons of wil je meer informatie?

Mail dan naar studentenwelzijn@hr.nl

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen