Menu Zoeken English

Peercoach

Ben je op zoek naar een medestudent die kan helpen met plannen? Of ben je op zoek naar een medestudent die net als jij studeert met een functiebeperking of die ook mantelzorger is? Een peercoach is altijd bereid om jou te helpen.

Peercoaching op thema

De peercoaches van de afdeling Studentenwelzijn zijn ervaringsdeskundigen en bieden specifieke ondersteuning op een bepaald thema. Deze peercoaches volgen dus niet perse dezelfde opleiding als jij, maar zijn bijvoorbeeld net als jij studerende ouder, of identificeren zich ook als LHBTI+'er. Ze kunnen je daarom op een laagdrempelige manier ondersteunen, om zo jouw studiesucces te vergroten. 

Wat betreft deze thema's kun je denken aan Caribische peercoaches, LHBTI+-peercoaches, peercoaches met een functiebeperking, vluchtelingpeercoaches, mantelzorgpeercoaches en peercoaches die studeren als ouder. 

Contact

Spreekt dit je aan? Wil je in contact komen met een peercoach of wil je eerst meer informatie? Mail dan naar studentenwelzijn@hr.nl

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen