Menu
  English

  Peercoach

  Ben je op zoek naar een medestudent die kan helpen met plannen? Of ben je op zoek naar een medestudent die net als jij studeert met een functiebeperking of die ook mantelzorger is? Een peercoach is altijd bereid om jou te helpen.

  Peercoaching op thema

  De peercoaches van de afdeling Studentenwelzijn zijn ervaringsdeskundigen en bieden specifieke ondersteuning op een bepaald thema. Deze peercoaches volgen dus niet perse dezelfde opleiding als jij, maar zijn bijvoorbeeld net als jij studerende ouder, of identificeren zich ook als LHBTI+'er. Ze kunnen je daarom op een laagdrempelige manier ondersteunen, om zo jouw studiesucces te vergroten. 

  Wat betreft deze thema's kun je denken aan Caribische peercoaches, LHBTI+-peercoaches, peercoaches met een functiebeperking, vluchtelingpeercoaches, mantelzorgpeercoaches en peercoaches die studeren als ouder. 

  Vacature peercoach Plannen & Studievaardigheden

  Wij zijn op zoek naar ouderejaarsstudenten die als peercoach medestudenten willen helpen met plannen en/of studievaardigheden! Onze peercoaches zijn ervaringsdeskundigen die vanuit hun eigen ervaring andere studenten op weg kunnen helpen. Samen met studentendecanen en studentenwelzijnsadviseurs helpen zij studenten om hun studie goed en gezond door te komen.

  Als peercoach ben je een aanspreekpunt voor medestudenten. Jouw voornaamste taak is een student te begeleiden om het beste uit zijn/haar studie te halen. Je coacht studenten individueel, maar soms ook in kleine groepjes.

  Je begeleidt studenten bij het maken van periodeoverzichten, weekplanningen en je helpt ze bij het creëren van overzicht en structuur. Soms help je zo ook bij studievaardigheden als samenvatten, hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden, effectief colleges volgen e.d.

  Wij bieden jou een leerzame en uitdagende baan, waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen en anderen leert coachen. Je werkzaamheden zijn op basis van een contract voor 2 uur per week.

  Enthousiast? Bekijk de volledige vacature en reageer!

  Vacature Peercoach Plannen.pdf

  We hebben ook nog vacatures voor de andere expertisegebieden van Studentenwelzijn.

  Vacature peercoach .pdf

  Contact

  Spreekt dit je aan? Wil je in contact komen met een peercoach of wil je eerst meer informatie? Mail dan naar studentenwelzijn@hr.nl