Menu English

Regionaal Consortium Zwangerschap en Geboorte Zuidwest Nederland

Het Regionaal Consortium Zwangerschap en Geboorte Zuidwest Nederland is een kennisplatform waarin bijna alle ketenpartners in de geboortezorg in onze regio samenwerken aan het verbeteren van de kwaliteit van de geboortezorg. Dit doen zij door ontwikkelen, uitwisselen, implementeren en toegankelijk maken van kennis. Om dat mogelijk te maken werken partijen vanuit beleid, onderzoek, onderwijs en praktijk binnen ons consortium voortdurend met elkaar samen aan onderzoek. Tot onze leden behoren verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, kraamzorgorganisaties, hogescholen, universiteit, regionale ondersteuningsstructuren (ROSsen), gemeente, jeugdzorg en centra voor jeugd- en gezin.

Toon:

Projectteam

Adviesraad

Naast het vaste 'kernteam' kent het regionale consortium een Adviesraad.

Deze raad bestaat uit een vertegenwoordiging van stakeholders en experts uit de regio. De Adviesraad komt minimaal twee keer per jaar bijeen en bepaalt onder andere:

  • In hoeverre aan de doelstellingen van het regionaal consortium is voldaan.
  • Wat eventuele knelpunten zijn en hoe deze kunnen worden opgelost.
  • Of er een goede balans is tussen wat door partijen geleverd wordt en wat het partijen oplevert ten behoeve van een betere zorgpraktijk en lokale/regionale samenwerking.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen