Menu English

Dr. Jantine van Rijckevorsel-Scheele

Senior Onderzoeker

Jantine van Rijckevorsel werkt sinds maart 2014 als senior onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Daarnaast is zij vanaf 1 september 2016 docent bij de master Physician Assistant.

Jantine van Rijckevorsel-Scheele werkt als onderzoeker bij het lectoraat Verloskunde en Geboortezorg van Hanneke Torij. Ze is als onderzoeker betrokken bij verschillende projecten binnen het lectoraat, voornamelijk binnen het Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland. Ze begeleid ook afstudeer- en minorprojecten als opdrachtgever. Daarnaast is ze lid van de Ethische Commissie Onderzoek (ECO) van Hogeschool Rotterdam. Jantine is ook docent bij de masteropleiding Physician Assistant van Hogeschool Rotterdam

Jantine van Rijckevorsel-Scheele studeerde bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna was ze onderzoeksassistent bij de afdeling neurologie in het LUMC. In 2008 startte ze een promotietraject over rugklachten bij ouderen bij de afdeling huisartsgeneeskunde van het Erasmus MC, dat ze in 2013 met succes afrondde. Daarna was ze werkzaam als senior onderzoeker bij de afdeling pijnbestrijding van het Bravis Ziekenhuis Roosendaal, voordat ze bij het kenniscentrum werkzaam werd.

 

Project(en)

Van Dr. Jantine van Rijckevorsel-Scheele

Publicatie(s)

Van Dr. Jantine van Rijckevorsel-Scheele
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen