Menu English

Openbare les Anne Nigten

Design in een genetwerkte ecologie
21 februari 2016

Op woensdag 13 april 2016 heeft lector Anne Nigten haar openbare les gehouden in Rotterdam.

Deze openbare les was tevens het moment dat Anne Nigten geïnstalleerd werd als lector in Kenniscentrum Creating 010 van Hogeschool Rotterdam. Anne gaf in haar openbare les toelichting op haar geplande bijdrage aan onderzoeksagenda van de onderzoeksgroep Smart and inclusive Society

Tijdens de openbare les gaf Anne uitleg aan ‘design in a networked ecology’, hiermee doelt ze op de communicatie-, media- en designuitdagingen die onlosmakelijk zijn verbonden aan de transitie van onze leefomgeving naar een slimme netwerk samenleving. Anne ging in op design aspecten in relatie tot sociale innovatie vraagstukken en ‘wicked problems’ die zich aandienen in de zorg, de slimme stad en het onderwijs.

Aansluitend op de openbare les verzorgden collega’s van Creating 010 een aantal korte workshops: Internet der Dingen (Internet of Things) voor doe-het-zelvers, met voor ieder wat wils; informatief voor beginners en gevorderden.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen