Menu English

Dr. Susanne van Hooft

Hoofddocent Zelfmanagementondersteuning

Susanne is verpleegkundige en sinds 2007 aan Hogeschool Rotterdam verbonden bij de hbo-V. Zij rondde in 2011 de masteropleiding Health Econominc Policy & Law aan de Erasmus School of Health Policy & Management af. In 2017 is zij gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp zelfmanagementondersteuning in de verpleegkundige praktijk en in het verpleegkundig onderwijs. Sinds 2019 is Susanne hoofddocent zelfmanagementondersteuning en doet zij onderzoek naar rolmodellen voor zelfmanagementondersteuning.

Promotieonderzoek

In oktober 2012 kreeg Susanne een promotievoucher van Hogeschool Rotterdam toegekend om onderzoek te doen naar verpleegkundige competenties voor zelfmanagementondersteuning, een van de thema’s van het door ZonMW gefinancierde onderzoeksprogramma NURSE-CC. In 2017 promoveerde zij op het proefschrift ‘Between expectations and reality. Self-management support in nursing practice and nurse education’. Vanaf 2017 werkt zij mee aan diverse projecten van het lectoraat Transities in Zorg van AnneLoes van Staa.

Proefschrift - 'Between expectations and reality'

Self-management support in nursing practice and nurse education

Lees het proefschrift

Volg Susanne van Hooft

op social media

Project(en)

Van Dr. Susanne van Hooft

Publicatie(s)

Van Dr. Susanne van Hooft
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen