Menu English

Het Zelfmanagement Web

Hoe gaat een patiënt met een chronische aandoening om met uitdagingen voor zelfmanagement op verschillende levensgebieden?
Publicatiedatum: 01 november 2021

Het Zelfmanagement Web is een gesprekshulpmiddel dat is ontwikkeld samen met verpleegkundigen en patiënten om te achterhalen hoe een patiënt met een chronische aandoening omgaat met uitdagingen voor zelfmanagement op verschillende levensgebieden.

Over het project

Projectbeschrijving

Het Zelfmanagement Web is ontwikkeld binnen het project NURSE-CC. Deze tool geeft patiënten de mogelijkheid om de agenda van het consult met de zorgverleners te bepalen. Hiermee kan de eigen regie worden versterkt en verlenen zorgverleners zorg op maat.

Trainingen

In het najaar van 2019 is er een training verzorgd door de Erasmus MC Academie over het werken met het Zelfmanagement Web en het hanteren van een oplossingsgerichte gespreksmethodiek: ‘In gesprek met patiënten over zelfmanagement'. 

Publicaties

In de media

Samenwerkingen

  • Erasmus MC Academie (verpleegkundigen en patiënten)

ProjectfeitenLooptijd

2019 - heden 


Financiering

ZonMw


Lectoraat

Lectoraat Transities in Zorg

Producten

Medewerkers

betrokken bij dit project
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen