Menu English

Internationale studenten

Voor inkomende studenten van binnen en buiten Europa gelden geen restricties. Uiteraard moeten ze zichzelf wel op de hoogte brengen van eventuele restricties van het land van herkomst. Inkomende studenten zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele kosten of studievertraging door (zelf)testen, een lockdown, quarantaine, ziekte, et cetera.

In het geval van een (dreigende) calamiteit kunnen internationale studenten te allen tijde het nummer 010 – 794 99 99 bellen. Op dit nummer is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week een medewerker bereikbaar die eerstelijns ondersteuning biedt. Vragen m.b.t. huisvesting kunnen worden gesteld aan coia-housing@hr.nl. Vragen m.b.t. praktische zaken rondom uitschrijving bij voortijdig vertrek uit Rotterdam, kunnen worden gesteld aan CoIA-Student Support: coia-studentsupport@hr.nl. Internationale studenten die een huisarts nodig hebben in Rotterdam, kunnen deze vinden via https://gpforinternationals.erasmusmc.nl.

Internationale studenten kunnen zich in Nederland laten inenten. Op de website van de Nederlandse overheid en het RIVM (paragraaf 2.3) vind je informatie over de voorwaarden waaronder dit kan en de planning.

Veelgestelde vragen per onderwerp

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen