Menu English

Doorstroom Ad – bachelor

Onderstaande informatie geldt uitsluitend voor studiejaar 2022-2023.

We willen graag de doorstroom van een Associate degree naar een bachelor-opleiding mogelijk maken voor studenten die willen doorstuderen, maar hun Ad-opleiding nog niet helemaal hebben afgerond. Corona mag niet de oorzaak zijn dat studenten een kleine studievertraging oplopen en daardoor niet de overstap kunnen maken van een Ad-opleiding naar een bachelor. Voor deze studenten hebben we een regeling opgesteld.

Instroom in een bacheloropleiding is mogelijk als de afronding van de Ad-opleiding voor 1 januari 2023 verwacht wordt. De examencommissie van de Ad-opleiding stelt hiervoor een afrondingsadvies op, op basis waarvan inschrijving bij een bacheloropleiding mogelijk is.

Loop jij mogelijk wat studievertraging op, maar wil je doorstromen naar een bacheloropleiding? Lees in deze spelregels hoe je dat kunt doen en wat de voorwaarden zijn. Heb je vragen, informeer dan bij de afdeling Studentzaken van RAc. 

Veelgestelde vragen per onderwerp

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen