Menu English

Buitenland

In principe zijn alle vormen van reizen naar het buitenland weer toegestaan. Dit geldt dus voor studiereizen, individuele reizen voor studie, stage, afstuderen buitenland en dienstreizen. In dat laatste geval staat duurzaamheid wel hoog bij ons in het vaandel. Dus denk goed na of een dienstreis écht nodig is of dat de afspraak ook online ingepland kan worden. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat er momenteel geen reizen kunnen plaatsvinden naar Rusland, Belarus en Oekraïne. Uiteraard houden we voor de rest van de wereld ook rekening met de kleurcodes die het Ministerie van Buitenlandse Zaken hanteert.

In het geval van een (dreigende) calamiteit in het buitenland belt de student/medewerker te allen tijde het nummer: 0031 - 10 794 99 99. Op dit nummer is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week een medewerker bereikbaar die eerstelijns ondersteuning biedt. Het nummer mag dus niet gebruikt worden voor andere vragen zoals bijv. stage-opdracht, deadlines en andere niet-urgente zaken. Studenten en medewerkers kunnen dit noodnummer direct bellen of aanvragen via de lokale telefooncentrale door een collect call of reverse charge call aan te vragen.

Houd je gezondheid in de gaten. Heb je verkoudheidsklachten, blijf dan thuis om anderen niet te besmetten en laat je testen bij de GGD. 

Veelgestelde vragen per onderwerp

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen