Menu
  English

  Contact met de mediatheek

  Gebruik onderstaande tabs om het antwoord op je vraag te vinden, een aanvraag te doen, of om contact met ons op te nemen. We streven ernaar je bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

  Toon:

  Extern boeken en artikelen aanvragen

  via InterBibliothecair Leenverkeer (IBL)

  Een boek of artikel nodig dat niet bij de mediatheek beschikbaar is? In veel gevallen kunnen we het voor je aanvragen. Voor medewerkers is deze service gratis. Studenten betalen €2,50 voor een artikel en €7,50 voor een boek. Dit wordt (na levering) op je START account in rekening gebracht en kun je later in de mediatheek betalen met je bankpas.

  Hoe kun je een boek of artikel aanvragen?

  voor jezelf of voor de collectie

  Voor jezelf

    Via START

  1. Ga zoeken in START
  2. Zet het Bibliotheekfilter op "Bibliotheken wereldwijd" of "Bibliotheken in Nederland".
  3. Vind het boek of artikel dat je nodig hebt en klik op de titel.
  4. Klik op aanvraag indienen knop en vul het formulier zo compleet mogelijk in. Boeken die we zelf in de collectie hebben, kun je niet extern aanvragen.

    Met Library Access

  Library Access is een extensie voor je browser. Kom je een artikel tegen dat niet in onze databanken zit, dan krijg je automatisch een popup venster te zien om het artikel aan te vragen.
  Meer informatie

    Handmatig via een formulier

  Vul dit online formulier voor je boek- of artikelaanvraag zo compleet mogelijk in.

  Voor de collectie

  Stuur ons je aanschafsuggestie

  Werk of studeer je bij Hogeschool Rotterdam en ontbreekt er volgens jou een boek of tijdschrift in de collectie? Zou je graag zien dat we een bepaalde databank aanbieden? Vul onderstaand formulier in en we nemen het in overweging.

  Open het aanschafsuggestie-formulier