Menu English

Dr. Diana van Dijk

Onderzoeker en projectleider

Diana van Dijk heeft internationale ontwikkelingsstudies gestudeerd en is in 2008 gepromoveerd op onderzoek naar resilience van kinderen en jongeren in zeer kwetsbare situaties in Zuid-Afrika. Na haar promotie heeft zij 5 jaar als beleidsonderzoeker gewerkt bij de gemeente Rotterdam. Daar heeft zij onder andere onderzoek gedaan naar delinquente jongeren, wijkteams in de Children’s zone en zelfredzaamheid na de bezuinigingen in de AWBZ. In 2014 heeft zij een tijdelijke functie vervuld bij het Transitiebureau WMO (VNG/VWS) om gemeenten te ondersteunen tijdens de decentralisaties. Sinds 2015 werkt zij bij Hogeschool Rotterdam bij de Master Pedagogiek als docent en afstudeerbegeleider. Ook is zij als onderzoeker bij Kenniscentrum Talentontwikkeling betrokken.


Docent-onderzoekers van het jaar
Diana en Anne hebben samen de prijs docent-onderzoeker van het jaar 2019 gewonnen voor hun onderzoek naar ondersteuning van studenten met een vluchtelingenachtergrond op het hogeronderwijs. Bekijk de filmopname van Diana en Anne.


Project(en)

Van Dr. Diana van Dijk

Publicatie(s)

Van Dr. Diana van Dijk
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen