Menu English

Inspiratiefestival Thuis in Taal: Geef kinderen het woord

27 maart 2024

Op woensdag 27 maart tussen 15.30 en 20.00 uur bieden we een inspirerend programma met keuze uit lezingen en praktische ateliers, waarmee je de volgende dag in jouw werkpraktijk aan de slag kunt. Denk aan onderwerpen als interculturele communicatie met ouders, het voorbereiden en uitvoeren van een leeswandeling, maar ook zang als middel om taal te versterken. Naast deze praktische invulling zal ook de innovatiekring voor beleidsmakers en schooldirecties plaatsvinden en zijn er interessante lezingen. Op de informatiemarkt vind je weer stands met mooie materialen en interessante informatie. Uiteraard verzorgen we ook een heerlijk buffet, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje met collega’s uit het hele land kunt bijpraten over het samenwerken met ouders in het belang van de taalontwikkeling. Kortom: een vol, divers en feestelijk programma met voor elk wat wils!

Houd het programma op deze website in de gaten. Naarmate het Inspiratiefestival dichterbij komt, wordt deze website gevuld met meer specifieke informatie en wordt het programmaboekje voor de bijeenkomst online geplaatst.


Voor wie?
Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ib-ers, managers en directeuren van kinderopvang en onderwijs, beleidsadviseurs, bibliotheekmedewerkers, bestuurders en ieder ander die wil bijdragen aan een goede taalontwikkeling in samenwerking met ouders op school en thuis en meer wil leren over Thuis in Taal.


Meer informatie
De inschrijving van het festival staat open. Meld je eenvoudig aan door op het tabblad aanmelden aan te klikken. Onderaan het aanmeldformulier tref je de mogelijkheid aan om deze aankondiging te delen met je eigen netwerk. Het Inspiratiefestival is gratis. Wel vragen we je vooraf aan te melden. Doe dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 21 maart via het aanmeldformulier.