Accountancy event Early STATUS

Presentatie onderzoeksresultaten en netwerkbijeenkomst

Vroege signalering van een strategische crisis bij een mkb-bedrijf voorkomt dat het afglijdt naar een faillissement. In project Early STATUS wordt een systeem ontwikkeld dat bedrijven helpt vroegtijdig hun strategische koers te wijzigen. Op donderdag 25 november delen we de onderzoeksresultaten, waarna gelegenheid is tot netwerken.

Mkb-ondernemers in zwaar weer zoeken te laat hulp. Hierdoor gaat het verval van hun onderneming sneller, krijgt de maatschappij te maken met aanzienlijke kosten en gaat innovatiekracht verloren. Daarom is er behoefte is aan een praktisch instrumentarium dat mkb-ondernemers en hun adviseurs kunnen gebruiken om strategische problemen vroegtijdig te signaleren en alle betrokkenen aan te zetten tot ingrijpen.

Het onderzoeksconsortium bestaat uit Hogeschool Rotterdam, Steens & Partners Accountants & Adviseurs, SRA en 11 strategische mkb-adviseurs. Zij delen op donderdag 24 november graag de onderzoeksresultaten van project Early STATUS

• Datum: 24 november
  • Tijd: 16.00 - 18.30 uur
  • Locatie: auditorium, Hogeschool Rotterdam Business School (Kralingse Zoom 91, Rotterdam)