Menu English

Zaken in de SGMR

De betrokkenheid van studenten in de CMR blijft een punt van zorg en aandacht. Door onder andere druk van studieactiviteiten op momenten dat raadswerk verricht dient te worden, is gedurende het jaar een aantal studenten afgehaakt. Dit kwam het functioneren van de CMR als geheel niet ten goede.

Digitaal inleveren

De aanhoudende wens van de SGMR om het inleveren van werkstukken digitaal mogelijk te maken, leidde tot een toezegging voor een onderzoek naar de mogelijkheden hiervan.

Docent van het jaar

De SGMR organiseerde in 2017 in samenwerking met de dienst CcS de verkiezing van de 'docent van het jaar’. Alle studenten van Hogeschool Rotterdam hebben de mogelijkheid gekregen om een docent voor te dragen, met een bijbehorende motivatie. Een commissie bestaande uit vier leden van de SGMR heeft unaniem een winnaar uit de voordrachten gekozen. Leon Goor, van het instituut CMI, is uitgeroepen tot HR-docent van het jaar 2017 en is voorgedragen voor de landelijke verkiezing van docent van het jaar.

Lopende zaken

Dossiers die in 2017 zijn opgestart maar nog niet zijn afgerond betreffen: getuigschrift extra curriculaire activiteiten, collegegeldvrij besturen en de begeleiding van stages in het buitenland.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen