Menu
  English

  Alumni

  Verenigingen en netwerken

  Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld. Voor de alumni zelf is het een ideale manier om contact te houden met oud-studiegenoten, (werk)ervaringen te delen, of om oude herinneringen op te halen.

  Toon:

  Ergotherapie

  De opleiding Ergotherapie, onderdeel van het instituut voor Gezondheidszorg, heeft een eigen alumnivereniging: alErgo is een alumnivereniging voor aan Hogeschool Rotterdam (bijna-)afgestudeerde ergotherapeuten.

  Het doel van alErgo is uitwisseling van informatie en contacten tussen afgestudeerden, de opleiding en het werkveld en natuurlijk veel informele contacten onderling, in de vorm van borrels enzovoorts.

  De alumnivereniging komt niet zomaar uit de lucht vallen. Een aantal oud-studenten van de opleiding heeft zich ingezet om alErgo op te richten. alErgo bestaat sinds 2001 officieel. De afgelopen jaren is het aantal leden flink toegenomen. Het begint een vereniging van formaat te worden. Om deze vereniging goed te laten draaien zijn de commissies met hun leden en het bestuur druk bezig om verschillende activiteiten te organiseren.

  Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

  De alumnivereniging van de opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie "CareLess" heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

  Verpleegkunde

  Je bent bij ons afgestudeerd aan de opleiding Verpleegkunde en officieel bachelor verpleegkundige! Nu je begonnen bent aan je professionele loopbaan, blijven we graag met je in contact door middel van onze alumnivereniging, het platform voor afgestudeerden.

  Alumnivereniging

  Voor onze alumni verzorgt de Alumni Vereniging Rotterdam Verpleegkunde (Alumni VeRoVer) jaarlijks interessante masterclasses, bijscholingsmogelijkheden en natuurlijk gezellige meetings met jaargenoten en docenten van de opleiding. Op die manier kun je bijblijven en een persoonlijk/professioneel netwerk onderhouden.

  Jij bent onze ambassadeur

  Ook zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen als bachelor verpleegkundige in het werkveld. Met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat de studie zo goed mogelijk aan blijft sluiten op de wensen en behoeften uit het werkveld. 

  Wellicht heb je zelf ervaringen met de studie die je wilt delen, of zie je in je nieuwe (werk-)omgeving dat bepaalde zaken beter in ons onderwijsprogramma naar voren kunnen komen. Kortom: jij kunt ervoor zorgen dat je collega’s van de toekomst nog beter worden voorbereid op hun carrière! We zien je daarom graag terug. 

  Lid worden?

  Je lidmaatschap is zo geregeld door je via onderstaand formulier aan te melden. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je een email ter bevestiging van je aanmelding. Vervolgens zal Alumni Vereniging Rotterdam Verpleegkunde (Alumni VeRoVer) je per mail wijzen op de betaling van de jaarlijkse contributie van € 10,-.

  Aanmelden

  Master Physician Assistant

  Pharao is de alumnivereniging van de opleiding Master Physician Assistant van Hogeschool Rotterdam. De vereniging is toegankelijk voor een ieder die deze opleiding met succes heeft afgerond.

  Logopedie

  De alumnivereniging van de opleiding Logopedie heeft een LinkedIn-account speciaal voor oud-studenten van deze opleiding.