Menu English

Alumni

Verenigingen en netwerken

Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld. Voor de alumni zelf is het een ideale manier om contact te houden met oud-studiegenoten, (werk)ervaringen te delen, of om oude herinneringen op te halen.

Toon:

Automotive/ Autotechniek

Het delen van kennis en het opbouwen en onderhouden van een wijd netwerk is belangrijk voor iedere professional. Daarom hebben wij alumnivereniging Dierò opgericht. Dierò is het Griekse woord voor 'delen'. Het delen van kennis, ervaringen, contacten en herinneringen, tijdens netwerkbijeenkomsten, borrels, workshops en excursies.

Dierò nodigt jou graag uit om lid te worden en op deze manier een geheel nieuw netwerk van professionals op te richten. Misschien met geheel uiteenlopende ervaringen en contacten, maar met één gemene deler: een geweldige tijd op de opleiding Automotive (voorheen Autotechniek) van Hogeschool Rotterdam!

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek heeft een LinkedIn groep speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

Bouwkunde

De opleiding Bouwkunde heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

Chemie

De opleiding Chemie heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

Civiele Techniek

De opleiding Civiele Techniek heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van Hogeschool Rotterdam Civiele Techniek en de HTS Dordrecht.

Elektrotechniek

De opleiding Elektrotechniek heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

Engineering (Ad)

De opleiding Ad Engineering en Ad Maintenance & Mechanics hebben een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleidingen.

Industrieel Product Ontwerpen

De opleiding Industrieel Product Ontwerpen heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding. 

 

Logistics Engineering/ Logistiek en Technische Vervoerskunde

Alumni LTV Hogeschool Rotterdam (Voltijd) is een vereniging van en voor afgestudeerde studenten van de opleiding Logistics Engineering (voorheen Logistiek en Technische Vervoerskunde). Het doel van de vereniging is de schakel tussen alumni, (huidige studenten) en het werkveld. Activiteiten van de vereniging zijn gericht op de uitwisseling van kennis en actualiteiten, het opbouwen en onderhouden van het netwerk en het verbinden van verschillende actoren.

Maintenance & Mechanics (Ad)

De opleiding Ad Engineering en Ad Maintenance & Mechanics hebben een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleidingen.

Maritiem Officier

De opleidingen Maritiem Officier, Logistics Management (voorheen Logistiek en Economie) en Logistics Engineering (voorheen Logistiek en Technische Vervoerskunde) hebben één LinkedIn account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleidingen.

Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

De alumnivereniging van de opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie "CareLess" heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

Ruimtelijke Ontwikkeling | Ruimtelijke Ordening en Planologie

Alumnivereniging HogeROP is een vereniging van en voor afgestudeerde studenten van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling | Ruimtelijke Ordening & Planologie. Wij vormen de schakel tussen alumni, (huidige) studenten aan de opleiding en het werkveld. Activiteiten van de vereniging zijn gericht op uitwisseling van kennis en actualiteiten, opbouwen en onderhouden van het R.O.P.-netwerk en faciliteren van contact tussen verschillende actoren. Meer informatie vind je op Facebook, LinkedIn of op onze alumni-website.

  • Website alumnivereniging HogeROP
  • LinkedIn groep alumnivereniging HogeROP
  • Facebookpagina alumnivereniging HogeROP

Technische Bedrijfskunde

De opleiding Technische Bedrijfskunde heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

Werktuigbouwkunde

De opleiding Werktuigbouwkunde heeft een LinkedIn-account speciaal voor studenten, oud-studenten, docenten en medewerkers van deze opleiding.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen