Menu English

Alumni

Verenigingen en netwerken

Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld. Voor de alumni zelf is het een ideale manier om contact te houden met oud-studiegenoten, (werk)ervaringen te delen, of om oude herinneringen op te halen.

Toon:

Je hebt bij ons de opleiding tot leerkracht basisonderwijs of voortgezet onderwijs/BVE of de Master Leren & Innoveren afgerond. Dat je je diploma in ontvangst hebt genomen, wil niet zeggen dat wij je zijn vergeten! Het Instituut voor Lerarenopleidingen (IvL) is benieuwd hoe het met jou gaat na de opleiding en of je tevreden bent met de opleiding die je hebt gevolgd.

Jij bent onze ambassadeur

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar je ervaringen als leraar op een school! Jouw ervaringen kunnen helpen om de lerarenopleidingen te blijven verbeteren.

Misschien vind je het leuk om bij onze studie- voorlichtingsbijeenkomsten wat te vertellen over jouw ervaringen als student of - als je al wat ervaring hebt - als docent. Of je kunt bemiddelen bij het vinden van een stageplek op jouw school.

Kortom, jij bent een belangrijke contactpersoon en we zien je graag terug.

Wij houden je bij de les

We willen je op de hoogte houden van delaatste nieuwtjes van IvL, je uitnodigen voor interessante masterclasses, onderwijsfilmfestivals, bijscholingsmogelijkheden en natuurlijk gewoon gezellige meetings met jaargenoten en docenten van je opleiding.

Op die manier bieden we je mogelijkheden om bij te blijven en een persoonlijk /professioneel netwerk te onderhouden.

Contact

E-mail: ivl-alumni@hr.nl

Aanmelden voor de alumnivereniging IVL

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen