Menu Zoeken English

Alumni

Verenigingen en netwerken

Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld. Voor de alumni zelf is het een ideale manier om contact te houden met oud-studiegenoten, (werk)ervaringen te delen, of om oude herinneringen op te halen.

Toon:

Accountancy

De opleiding Accountancy van het Instituut voor Financieel Management van Hogeschool Rotterdam, wil graag in contact komen met haar alumni. Voor Hogeschool Rotterdam zijn alumni niet alleen ambassadeurs, maar ook een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde, waarmee zij graag in contact blijft. Voor alumni is Hogeschool Rotterdam niet alleen een dierbare herinnering, maar ook een mooie gelegenheid om contact te onderhouden met oud-studiegenoten voor kennisdeling of elkaar te helpen succesvoller te worden.

Tevens heeft de opleiding Accountancy een LinkedIn-account voor alumni. Hier kun je deelnemen aan discussies, netwerken of feedback en input geven over de inhoud en vorm van de opleiding, je ervaringen in het werkveld, etc. Zo hoopt de opleiding dat een blijvend contact wederzijds verrijkend is.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LinkedIn-groep van de alumni Accountancy Hogeschool Rotterdam.

Bedrijfskunde (voorheen Bedrijfskunde MER)

De opleiding Bedrijfskunde (voorheen Bedrijfskunde MER) heeft een LinkedIn-account speciaal voor oud-studenten van deze opleiding.

CE: SportMarketing en Management

De opleiding Commerciële Economie | SportMarketing en Management van Hogeschool Rotterdam houdt graag contact met haar oud-studenten.

Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie van Hogeschool Rotterdam houdt graag contact met haar oud-studenten.

Communicatie

De opleiding Communicatie van Hogeschool Rotterdam houdt graag contact met haar oud-studenten.

Facility Management

De opleiding Facility Management heeft een LinkedIn-account speciaal voor oud-studenten van deze opleiding.

Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie)

De opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) van het Instituut voor Financieel Management van Hogeschool Rotterdam, wil graag in contact komen met haar alumni. Voor Hogeschool Rotterdam zijn alumni niet alleen ambassadeurs, maar ook een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde, waarmee zij graag in contact blijft. Voor alumni is Hogeschool Rotterdam niet alleen een dierbare herinnering, maar ook een mooie gelegenheid om contact te onderhouden met oud-studiegenoten voor kennisdeling of elkaar te helpen succesvoller te worden.

Tevens heeft de opleiding Finance & Control een LinkedIn-account voor alumni. Hier kun je deelnemen aan discussies, netwerken of feedback en input geven over de inhoud en vorm van de opleiding, je ervaringen in het werkveld, etc. Zo hoopt de opleiding dat een blijvend contact wederzijds verrijkend is.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LinkedIn-groep van de alumni Finance & Control Hogeschool Rotterdam.

Finance, Tax and Advice (voorheen Financial Services Management)

De opleiding Finance, Tax and Advice (voorheen Financial Services Management) van het Instituut voor Financieel Management van Hogeschool Rotterdam, wil graag in contact komen met haar alumni. Voor Hogeschool Rotterdam zijn alumni niet alleen ambassadeurs, maar ook een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde, waarmee zij graag in contact blijft. Voor alumni is Hogeschool Rotterdam niet alleen een dierbare herinnering, maar ook een mooie gelegenheid om contact te onderhouden met oud-studiegenoten voor kennisdeling of elkaar te helpen succesvoller te worden.

Tevens heeft de opleiding Finance, Tax and Advice een LinkedIn-account voor alumni. Hier kun je deelnemen aan discussies, netwerken of feedback en input geven over de inhoud en vorm van de opleiding, je ervaringen in het werkveld, etc. Zo hoopt de opleiding dat een blijvend contact wederzijds verrijkend is.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LinkedIn-groep van de alumni Finance, Tax and Advice Hogeschool Rotterdam.

Finance, Tax and Advice (voorheen Fiscaal Recht en Economie)

De opleiding Finance, Tax and Advice (voorheen Fiscaal Recht en Economie) van het Instituut voor Financieel Management van Hogeschool Rotterdam, wil graag in contact komen met haar alumni. Voor Hogeschool Rotterdam zijn alumni niet alleen ambassadeurs, maar ook een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde, waarmee zij graag in contact blijft. Voor alumni is Hogeschool Rotterdam niet alleen een dierbare herinnering, maar ook een mooie gelegenheid om contact te onderhouden met oud-studiegenoten voor kennisdeling of elkaar te helpen succesvoller te worden.

Tevens heeft de opleiding Finance, Tax and Advice (voorheen Fiscaal Recht en Economie) een LinkedIn-account voor alumni. Hier kun je deelnemen aan discussies, netwerken of feedback en input geven over de inhoud en vorm van de opleiding, je ervaringen in het werkveld, etc. Zo hoopt de opleiding dat een blijvend contact wederzijds verrijkend is.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LinkedIn-groep van de alumni Finance, Tax and Advice (voorheen Fiscaal Recht en Economie) Hogeschool Rotterdam.

Human Resource Management

De opleiding Human Resource Management heeft een LinkedIn-account speciaal voor oud-studenten van deze opleiding.

Logistics Management (voorheen Logistiek en Economie)

Alumni Logistics Management Hogeschool Rotterdam (Voltijd) is een vereniging van en voor afgestudeerde studenten van de opleiding Logistics Management (voorheen Logistiek en Economie). Wij vormen de schakel tussen alumni, (huidige) studenten aan de opleiding en het werkveld. Activiteiten van de vereniging zijn gericht op uitwisseling van kennis en actualiteiten, opbouwen en onderhouden van het LM-netwerk en faciliteren van contact tussen verschillende actoren. Meer informatie vind je op LinkedIn.

(Office)management (Ad)

De Rotterdam Academy heeft een gezamenlijke alumnivereniging voor de opleidingen Ondernemen (Ad), (Office)management (Ad), Maintenance & Mechanics (Ad), Engineering (Ad) en Pedagogisch Educatief Professional (Ad).

'Linked-Out' is een jonge netwerkorganisatie die afgestudeerden, het beroepenveld en huidige studenten bijeen brengt. We vinden het belangrijk contact te onderhouden met oud-studenten om zo de relatie en de interactie met het beroepenveld vorm te geven en uit te bouwen.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LinkedIn-groep van alumnivereniging Linked-Out.

Ondernemen (Ad)

De Rotterdam Academy heeft een gezamenlijke alumnivereniging voor de opleidingen Ondernemen (Ad), (Office)management (Ad), Maintenance & Mechanics (Ad), Engineering (Ad) en Pedagogisch Educatief Professional (Ad).

'Linked-Out' is een jonge netwerkorganisatie die afgestudeerden, het beroepenveld en huidige studenten bijeen brengt. We vinden het belangrijk contact te onderhouden met oud-studenten om zo de relatie en de interactie met het beroepenveld vorm te geven en uit te bouwen.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LinkedIn-groep van alumnivereniging Linked-Out.

Rotterdam Business School

Alumni are of huge importance to Rotterdam Business School. They actively support our recruitment efforts both locally and globally, and also create many opportunities for our current students. In return, the school offers it's alumni the opportunity to enlarge their networks, to participate in upcoming events and to continue their lifelong learning experience throughout years to come.

Are you a former student of Rotterdam Business School? Do you also wonder what your fellow students are doing now, or how your former lecturers are doing?

Amendment of grade stated on certificate

Did you graduate the Master Finance and Accounting in the period 1 September 2014 - 31 August 2015? Rotterdam University of Applied Sciences offers you a possibility to obtain a certificate with an international degree instead of the specific Dutch degree. Read more in the article Amendment of grade stated on certificate.

Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business en Retail Management)

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business en Retail Management) van Hogeschool Rotterdam houdt graag contact met haar oud-studenten.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen