Menu English

VSBfonds beurs

De VSBfonds beurs is een initiatief van de Stichting VSBfonds en stelt studenten van het hoger onderwijs in staat om na afronding van hun opleiding een aanvullende studie te volgen (geen stage) in het buitenland.

De Hogeschool Rotterdam heeft voor 2024 in totaal 5 beurzen (en 2 reserveplekken) toegewezen gekregen om te vergeven.

Studenten van de Hogeschool Rotterdam die gaan afstuderen of recentelijk zijn afgestudeerd (binnen 2 jaar voor de datum van de aanmelddeadline) kunnen in aanmerking komen voor een VSBfonds beurs. De beurs is een gift en bedraagt €7.000 euro (studie < 24 maanden) of €10.000 euro (studie = 24 maanden). Check alle voorwaarden en selectiecriteria op de website van het VSBfonds: https://www.vsbfonds.nl/studiebeurzen.

Het Centre of International Affairs kan je verder informeren: vsbfonds@hr.nl

VSBfonds
Waarom een beurzenprogramma?

VSBfonds vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken studenten te ondersteunen in hun ambitie om kennis en ervaring op te doen in het buitenland. Zij nemen deze kennis en ervaring weer mee terug naar Nederland en verrijken daarmee onze samenleving. VSBfonds selecteert studenten die een brede betrokkenheid bij hun omgeving laten zien. Wij doen dat vanuit de verwachting dat die betrokkenheid in hun verdere leven een rol zal blijven spelen en dat zij in de toekomst mogelijk initiatiefnemers en bestuurders worden van mooie maatschappelijke en culturele projecten en organisaties.

Het VSBfonds verdeelt ongeveer 150 beurzen per jaar over verschillende onderwijsinstellingen in Nederland.

Meer informatie:  www.vsbfonds.nl

Facebook VSBfonds 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen