Menu English

Alumni

Verenigingen en netwerken

Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld. Voor de alumni zelf is het een ideale manier om contact te houden met oud-studiegenoten, (werk)ervaringen te delen, of om oude herinneringen op te halen.

Toon:

Het contact met oud-studenten is bij de Willem de Kooning Academie van essentieel belang voor de ontwikkeling van het instituut. Zij zijn immers ambassadeurs van de academie en brug naar de buitenwereld. Door hun beroepspraktijken, ervaringen en wensen, staan wij in direct contact met het professionele werkveld. Het is tevens de missie van de Willem de Kooning Academie om hen een platform te bieden om met de Willem de Kooning Academie en elkaar in contact te blijven, en zo verder te werken aan de uitbreiding van professionele vaardigheden en netwerk.

Zie bijzondere projecten, nominaties en prijzen op onze website www.wdka.nl, alumni communities op Facebook en LinkedIn en in de alumninieuwsbrief.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen