Menu Zoeken English

Gezondheidsklachten

De hogeschool volgt de richtlijnen van het RIVM. Als je, als medewerker of student, koorts hebt van 38 graden of meer, met luchtwegklachten hoesten en benauwdheid / ofwel in een risicogebied bent geweest, ofwel contact hebt gehad met iemand die besmet is met het coronavirus, bel dan de huisarts of de lokale GGD.

Volgens de reguliere ziekmeldingprocedure. Die vind je op de hintpagina ziekte en herstel.

Met de arbodienst is afgesproken dat alle geplande afspraken met adviseurs inzetbaarheid en bedrijfsarts worden omgezet naar een telefonische afspraak.

Vanaf 1 september werken de adviseurs inzetbaarheid en de bedrijfsarts weer op de locaties. De RIVM-richtlijnen worden daarbij uiteraard in acht genomen. Iedereen wordt gevraagd om zoveel mogelijk alleen te komen en pas zo kort mogelijk voor de afspraak.

Afhankelijk van de situatie blijft een telefonisch consult mogelijk.

Raadpleeg telefonisch je huisarts of lokale GGD. Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met klachten die passen bij het nieuwe coronavirus zich laten testen. Ga voor meer informatie https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen Meld het direct bij je opleidingsmanager of direct leidinggevende indien je besmet bent en je om die reden in quarantaine bent geplaatst.

 

Veelgestelde vragen per onderwerp

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen