Menu Zoeken English

Gezondheidsklachten

De hogeschool volgt de richtlijnen van het RIVM. Als je, als medewerker of student, koorts hebt van 38 graden of meer, met luchtwegklachten hoesten en benauwdheid / ofwel in een risicogebied bent geweest, ofwel contact hebt gehad met iemand die besmet is met het coronavirus, bel dan de huisarts of de lokale GGD.

Gezien de huidige stand van zaken m.b.t. het vervallen van het onderwijs op locaties en het feit dat het merendeel van de medewerkers thuiswerkt, zullen wij thuisquarantaines en eventuele besmettingen met het coronavirus niet meer registreren en communiceren. Leidinggevenden hoeven hier ook geen melding meer van te maken. In geval van ziekte verzoeken wij dit uiteraard via de reguliere ziekmeldingsprocedure te doen.

Met de arbodienst is afgesproken dat alle geplande afspraken met adviseurs inzetbaarheid en bedrijfsarts worden omgezet naar een telefonische afspraak.

Raadpleeg dan telefonisch je huisarts of lokale GGD. Meld het direct bij je SLC'er, opleidingsmanager of direct leidinggevende indien bij jou de verdenking bestaat van besmetting met het coronavirus en je om die reden in quarantaine bent geplaatst en/of wordt getest. We begrijpen dat de actuele ontwikkelingen een onrustig gevoel kunnen geven, maar vragen iedereen toch om de rust te bewaren. Juist nu moeten we verstandig omgaan met de situatie en handelen op basis van de feiten en richtlijnen die de autoriteiten hanteren.

Veelgestelde vragen per onderwerp

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen