Menu English

Claudia van der Pol

Mijn naam is Claudia van der Pol. Na mijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap heb ik een aantal jaren als onderzoeker en organisatieadviseur gewerkt. Vanuit deze werkervaring draag ik graag bij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mijn studenten en het versterken van hun kennis en vaardigheden met name op het vlak van onderzoeksvaardigheden, organisatiekunde en mondelinge communicatie.  

Ik vind dat mijn studenten een vakbekwame en coachende docent/trainer verdienen, iemand die openstaat om zelf te leren en die beseft dat ontwikkeling een leven-lang-leren is.  De ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de maatschappij gaan sneller dan ooit. Door de enorme vlucht van ICT vind ik het voor studenten vooral belangrijk om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen en vooral aan hun vaardigheden te werken. Vaardigheden leer je door te doen bij de Career Academy aan de Hogeschool Rotterdam Business School richten we de modules zo in dat je gelijk de gelegenheid hebt als student in de omgeving van je eigen werk je tijdens de modules verworven kennis en vaardigheden toe te passen.  

‘You live and learn’. 

LinkedIn: Claudia van der Pol | LinkedIn 

Maak kennis met de docenten

Wie geven er les?

Het docententeam van de CareerAcademy bestaat uit enthousiaste en kundige docenten met uiteenlopende ervaring en expertise in onderwijs en praktijkonderzoek.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen