Menu English

Marjolijn Bal MSc

Promovenda Arbeidsparticipatie

Marjolijn Bal studeerde af in september 2011 aan de Universiteit Leiden waar zij psychologie studeerde. Sinds november 2011 werkt zij met veel plezier als junior onderzoeker en promovenda bij Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam.

Promotieonderzoek

Het promotieonderzoek richt zich op de ondersteuning van de arbeidsparticipatie van jongvolwassenen met een chronische aandoening. Wij onderzoeken de effecten van een specifieke interventie (Traject: aan het werk?!) die deze jongvolwassenen ondersteunt tijdens de toetreding tot de arbeidsmarkt. Tevens wordt onderzocht wat de succes- en faalfactoren zijn van een succesvolle (voorbereiding op de) arbeidsparticipatie. Verkregen inzichten uit deze onderzoeken helpen mogelijk bij de ontwikkeling van een interventie om jongvolwassen tijdens de voorbereiding op arbeidsparticipatie goed te kunnen ondersteunen.

Minors

Betrokken bij de volgende minors

Project(en)

Van Marjolijn Bal MSc

Publicatie(s)

Van Marjolijn Bal MSc
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen