Menu English

Drs. Dorine van Namen

Onderzoeker

Dorine van Namen studeerde Maatschappijgeschiedenis aan Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1987 studeerde ze af. In 1994 en 1995 studeerde ze nog twee jaar psychologie aan Universiteit Leiden. Voordat zij in 2018 begon bij het kenniscentrum, was ze vanaf 2002 hoofdredacteur van Profielen, het onafhankelijke nieuwsmedium van Hogeschool Rotterdam. Bij het kenniscentrum houdt Dorine zich bezig met onderzoek naar de gevolgen van verslaving voor naasten (ouders, broers/zussen, partners en (volwassen) kinderen).

Dorine heeft het thema ‘naasten van mensen met een verslaving’ ondergebracht bij de minoren ‘Kind en jeugd met speciale zorgbehoeften’, ‘Arbeid, gezondheid en welzijn’, ‘Wijkverpleegkunde’ en bij de minor ‘GGZ’ van de Hogeschool Leiden. 

Ze voert op dit moment een promotieonderzoek uit over de gevolgen van verslaving voor naasten. Naast haar werk bij het kenniscentrum is Dorine bestuurslid van AFINet.

Project(en)

Van Drs. Dorine van Namen

Publicatie(s)

Van Drs. Dorine van Namen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen