Menu English

Dr. Erica Witkamp

Lector Zorg om Naasten

Erica Witkamp is sinds 2019 lector zorg om naasten. Daarnaast is ze betrokken bij de borging van onderwijs op het gebied van onderzoekend vermogen. Tevens ontwikkelt en verzorgt ze onderwijs in palliatieve zorg.

Achtergrond

Erica Witkamp is verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Zij heeft diverse functies bekleed in zorg, management en onderzoek, in thuiszorg en ziekenhuis, met een focus op oncologische en palliatieve patiënten. In april 2015 is ze bij het Erasmus MC gepromoveerd op onderzoek naar palliatieve en terminale zorg in het ziekenhuis. Tevens heeft ze verpleegkundig onderzoek en Evidence-Based Care op de kaart gezet in het Erasmus MC Kanker Instituut. Hiervoor was Erica hoofddocent bij het Instituut voor Gezondheidszorg en Kenniscentrum Zorginnovatie en sinds 2019 is Erica lector Zorg om Naasten.

Interview docentonderzoeker van het jaar 2019

Erica is in 2019 benoemd tot docentonderzoeker van het jaar. Zij is geïnterviewd en daar is een filmpje van gemaakt. Ze verteld onder andere over haar onderzoek en haar visie op onderzoek.

Volg Erica Witkamp

Op Social Media

Project(en)

Van Dr. Erica Witkamp

Publicatie(s)

Van Dr. Erica Witkamp
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen