Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
  • 24 okt

    CityLab010 on tour

    Op deze avond presenteren de ruim 50 plannenmakers van CityLab010 zich en krijgen bezoekers de mogelijkheid hun verhaal te horen en in gesprek te gaan. Onder andere Karin Neijenhuis en Martine van der Pluijm presenteren hun onderzoeksplannen.

  • 25 okt

    Promotie Susanne van Hooft

    Op woensdag 25 oktober zal Susanne van Hooft haar proefschrift verdedigen bij het Erasmus MC Rotterdam. Zij deed onderzoek naar verpleegkundige ondersteuning bij zelfmanagement.

  • 25 okt

    EBHC Conference 2017

    Eind oktober vindt de jaarlijkse EHBC Conferentie plaats in Italië. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor onderzoekers en docenten in de evidence-based practice. Vanuit Kenniscentrum Zorginnovatie worden twee presentaties gegeven.

  • 01 nov

    GENERO symposium Opleiden voor de ouderenzorg van de toekomst

    Zorg en ondersteuning vernieuwt als gevolg van maatschappelijke ontwikkelingen, zoals verschuiving van zorg in instellingen naar meer zorg thuis, technologische ontwikkelingen en meer ondersteunen bij welbevinden en eigen regie. Tijdens het symposium spreken verschillende lectoren en onderzoekers van Kenniscentrum Zorginnovatie.

  • 03 nov

    Nationaal Gerontologiecongres

    Op vrijdag 3 november 2017 wordt voor de veertiende keer het Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd. Lector Ton Bakker is voorzitter van één van de symposia.

  • 09 nov

    Kennisatelier e-mental health

    Op 9 november presenteert het team van het project FLOW A.L.I.B.I., de serious game voor kinderen met autismespectrumproblemen. De bijeenkomst vindt plaats in Rotterdam.

  • 16 nov

    Promotie Monique de Bruijn-Smolders

    Op donderdag 16 november zal Monique de Bruijn haar proefschrift verdedigen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

  • 17 nov

    Slotbijeenkomst programma Zichtbare Schakel

    Verpleegkundigen, beleidsmakers en opleiders worden bijgepraat over wat er door het programma veranderd is voor de wijkverpleging en de hbo-V. Kenniscentrum Zorginnovatie was deelnemer van dit programma.

  • 05 dec

    Promotie Monique Bussmann

    Op dinsdag 5 december verdedigt Monique Bussmann haar proefschrift over meerstemmigheid in de loopbaanverhalen van zorgmedewerkers in de ouderenzorg.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.