Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 13 sep

  Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

  Waar staat de geriatrische revalidatiezorg en waar is er ruimte voor verbetering? Hoe kan de meerwaarde zo goed mogelijk inzichtelijk worden gemaakt? Tijdens deze studiedag worden dit soort vragen behandeld. Lector Marleen Goumans is dagvoorzitter.

 • 15 sep

  18th Nursing Ethics Conference

  Tijdens de Nursing Ethics Conference wordt uitgebreid gereflecteerd op ethiek en verpleegkundig handelen. Kenniscentrum Zorginnovatie is ruim vertegenwoordigd; verschillende lectoren en onderzoekers geven presentaties.

 • 06 okt

  Studiedag Fysiotherapie bij KANS

  Wat is er in de vijf jaar na publicatie van de richtlijn KANS veranderd op het gebied van diagnostiek en behandeling bij mensen met klachten aan nek, arm en schouders? Harald Miedema is één van de sprekers op deze studiedag.

 • 25 okt

  Promotie Susanne van Hooft

  Op woensdag 25 oktober zal Susanne van Hooft haar proefschrift verdedigen bij het Erasmus MC Rotterdam. Zij deed onderzoek naar verpleegkundige ondersteuning bij zelfmanagement.

 • 03 nov

  Nationaal Gerontologiecongres

  Op vrijdag 3 november 2017 wordt voor de veertiende keer het Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd. Lector Ton Bakker is voorzitter van één van de symposia.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.