Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 28 sep

  Openbare les Maarten Schmitt Bewegen naar gezondheid: 'het kan, het moet en het heeft effect'

  Tijdens zijn openbare les schetst Maarten Schmitt, lector Bewegen naar Gezondheid, de verschillende kanten van gezond en ongezond beweeggedrag en van belemmeringen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

 • 06 okt

  Studiedag Fysiotherapie bij KANS

  Wat is er in de vijf jaar na publicatie van de richtlijn KANS veranderd op het gebied van diagnostiek en behandeling bij mensen met klachten aan nek, arm en schouders? Harald Miedema is één van de sprekers op deze studiedag.

 • 12 okt

  Social Theory, Politics, and the Arts conference

  De universiteit van Minnesota en de University of St. Thomas organiseren vanuit hun kunst- en cultuuropleidingen deze conferentie voor onderzoekers, beleidsmakers, beroepsbeoefenaars in kunst en cultuur en studenten. Hoofddocent Jeannette Nijkamp geeft een presentatie. De conferentie vindt plaats in Minneapolis in de VS.

 • 13 okt

  Kick-off consortium sociale ontwikkeling van kinderen

  Het nieuw gevormde consortium gaat werken aan optimalisatie van sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren in Rotterdam. Onder andere lectoren Patricia Vuijk en Chris Kuiper nemen hieraan deel.

 • 25 okt

  Promotie Susanne van Hooft

  Op woensdag 25 oktober zal Susanne van Hooft haar proefschrift verdedigen bij het Erasmus MC Rotterdam. Zij deed onderzoek naar verpleegkundige ondersteuning bij zelfmanagement.

 • 03 nov

  Nationaal Gerontologiecongres

  Op vrijdag 3 november 2017 wordt voor de veertiende keer het Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd. Lector Ton Bakker is voorzitter van één van de symposia.

 • 09 nov

  Kennisatelier e-mental health

  Op 9 november presenteert het team van het project FLOW A.L.I.B.I., de serious game voor kinderen met autismespectrumproblemen. De bijeenkomst vindt plaats in Rotterdam.

 • 17 nov

  Slotbijeenkomst programma Zichtbare Schakel

  Verpleegkundigen, beleidsmakers en opleiders worden bijgepraat over wat er door het programma veranderd is voor de wijkverpleging en de hbo-V. Kenniscentrum Zorginnovatie was deelnemer van dit programma.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.