Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 29 mei

  Kenniscafe Arbeidsparticipatie in het sociale domein

  Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid? Als hogeschool organiseren we samen met de werkplaats diverse openbare kenniscafés over onder andere de drie decentralisaties; Jeugdwet, Participatiewet en Wmo.

 • 31 mei

  Symposium 'Met zorg langer thuis'

  Tijdens dit symposium van zorgorganisatie Laurens gaan zorgprofessionals in gesprek over onderwerpen als zelfmanagement en het samenspel van (zorg)ondersteuning. Lector Henk Rosendal en onderzoeker Susanne van Hooft van Kenniscentrum Zorginnovatie geven presentaties.

 • 01 jun

  Regiobijeenkomst 'Doorstart Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland'

  ZonMw (de subsidieverstrekker van de regionale consortia) vindt het voortbestaan van de consortia als kennisinfrastructuur voor de regio van groot belang. Alle negen consortia in Nederland zijn daarom door ZonMw uitgenodigd om een vervolg te geven aan de infrastructuur die zij de afgelopen jaren hebben opgezet.

 • 07 jun

  WEON 2017

  Dit jaar wordt voor de 41e keer de WEON conferentie gehouden, deze keer in Antwerpen. Doel is om epidemiologen en onderzoekers uit Nederland en Vlaanderen bij elkaar te brengen. Onderzoekers van de SPRiNG studie van Kenniscentrum Zorginnovatie zullen een mondelinge en een posterpresentatie geven.

 • 27 jun

  De Grote Thuiszorgdag

  De Grote Thuiszorgdag richt zich op actuele ontwikkelingen, de benodigde aanpassingen en vereiste competenties. Ook verschillende zorgaspecten en knelpunten die juist nu spelen in de thuiszorg komen aan bod. Verschillende onderzoekers van Kenniscentrum Zorginnovatie geven workshops.

 • 29 jun

  ST-RAW: Kennisatelier Reflectieve Professional

  Op 29 juni vindt het volgende kennisatelier van de Academische Werkplaats ST-RAW plaats met als thema de reflectieve professional.

 • 05 jul

  Bijeenkomst 'praktijkgericht onderzoek in de zorg voor communicatie'

  Wat levert samenwerking met Hogeschool Rotterdam op als ik projectideeën indien? Wat kan ik verwachten van Logopedie studenten? Hoe kan ik zelf bijdragen aan praktijkgericht onderzoek? Hoe doen collega's dit eigenlijk? Op woensdagavond 5 juli aanstaande beantwoorden ZOLORO en Hogeschool Rotterdam deze vragen tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst.

 • 16 jul

  Alzheimer's Association International Conference

  Hanny Groenewoud en Hajar Senhaji, onderzoekers bij Kenniscentrum Zorginnovatie, zijn uitgenodigd om tijdens de Alzheimer’s Association International Conference in Londen van 16 t/m 20 juli te presenteren over het project VitaDem.

 • 13 sep

  Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

  Waar staat de geriatrische revalidatiezorg anno 2017 en waar is er ruimte voor verbetering? En hoe kan de meerwaarde zo goed mogelijk inzichtelijk worden gemaakt? Tijdens deze studiedag worden dit soort vragen behandeld. Marleen Goumans, lector Samenhang in de Ouderenzorg, is dagvoorzitter.

 • 15 sep

  18th Nursing Ethics Conference

  Tijdens de Nursing Ethics Conference wordt uitgebreid gereflecteerd op ethiek en verpleegkundig handelen. Kenniscentrum Zorginnovatie is ruim vertegenwoordigd; verschillende lectoren en onderzoekers geven presentaties.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.