Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 27 okt

  ST-RAW Kennisatelier: Hoe bereik je migrantengroepen in jeugdhulpketen?

  Op donderdag 27 oktober organiseert de Academische Werkplaats ST-RAW een kennisatelier over psychische problematiek bij migrantenkinderen.

 • 02 nov

  Verzekeringsgeneeskundige Dagen

  Van 2 tot en met 4 november 2016 vinden de Verzekeringsgeneeskundige Dagen plaats in Almere. Lector Harald Miedema geeft hier een presentatie over zijn promotieonderzoek.

 • 04 nov

  Dag van de Fysiotherapeut

  Op vrijdag 4 november vindt de Dag van de Fysiotherapeut plaats in Utrecht. Lector Arbeid en Gezondheid Harald Miedema is één van de sprekers.

 • 08 nov

  Minisymposium Zorgtechnologie

  Ruim 50 studenten vanuit de zorg- en techniekopleidingen van Hogeschool Rotterdam hebben de afgelopen maanden samengewerkt aan slimme oplossingen voor kleine en grote vragen uit de zorg. Op 8 november presenteren zij de resultaten van hun onderzoek en demonstreren ze hun slimme oplossingen.

 • 19 nov

  Camp COOL Congresfestival

  Op 19 november organiseert Camp COOL een congresfestival in Amersfoort om het succes van tien jaar Camp COOL te vieren. Jongeren, oud-deelnemers en professionals zijn welkom op deze dag.

 • 24 nov

  Symposium Chronisch musculoskeletale pijn in de fysiotherapeutische praktijk: Van onderzoek naar innovatie naar betere zorg

  Het jaarlijkse symposium van Kenniscentrum Zorginnovatie en de opleiding Fysiotherapie staat dit keer in het teken van praktijkgericht onderzoek. Locatie is de RDM Campus in Rotterdam.

 • 13 dec

  De Grote Thuiszorgdag 2016

  Wegens succes wordt De Grote Thuiszorgdag herhaald, op dinsdag 13 december in Eindhoven. Lector Henk Rosendal neemt de aanwezigen mee in de actuele ontwikkelingen in de thuiszorg.

 • 30 mrt

  Openbare les Hanneke Torij

  Op 30 maart zal lector Verloskunde en Geboortezorg Hanneke Torij haar openbare les geven.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.