Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 30 mrt

  Symposium Verloskunde Academie Rotterdam

  Tijdens dit symposium wordt teruggeblikt op tien jaar Verloskunde Academie Rotterdam. Verschillende sprekers presenteren de opbrengsten van de nauwe samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en Erasmus MC.

 • 30 mrt

  Openbare les Hanneke Torij

  Op 30 maart zal lector Verloskunde en Geboortezorg Hanneke Torij haar openbare les 'Een goed begin is het halve werk; verloskunde in de kern van preventie' presenteren.

 • 06 apr

  Lezingen 'verplegen in de mist?'

  De Honours Society of Nursing organiseert op 6 april lezingen over verpleegkundige documentatie en het gebruik van standaarden en methodieken. Hoofddocent Erica Witkamp is één van de sprekers.

 • 10 apr

  International Internet of Things Days

  Op 10 en 11 april vindt de zesde Rotterdamse editie van de International Internet of Things Days plaats. Het centrale thema van deze tweedaagse editie is "Wishful world, wishful thinking?". Hoofddocent Eric Kamst is spreker.

 • 11 apr

  Symposium ’Wat als langer thuis niet langer gaat’

  Ouderen willen het liefst zo lang mogelijk thuis wonen en zelfstandig blijven. Maar wat als dat niet kan? Hogeschool Rotterdam en de ouderenbonden organiseren het symposium 'Wat als langer thuis niet langer gaat?'.

 • 04 mei

  Dialoogsessie 'Wat verstaan we onder vitaliteit, veerkracht en positieve gezondheid?'

  Tijdens deze dialoogsessie worden de betekenis en de bruikbaarheid van begrippen zoals positieve gezondheid, vitaliteit en veerkracht voor professionals uit zorg, welzijn en andere disciplines samen verkend. Lector AnneLoes van Staa is mede-organisator.

 • 12 mei

  Symposium Verpleegkunde 2017

  Op 12 mei wordt de Dag van de Verpleging wereldwijd gevierd. Tijdens het Symposium Verpleegkunde in het Erasmus MC worden actuele ontwikkelingen besproken en maken deelnemers kennis met innovatieve regionale projecten.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.