Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 16 jan

  Expositie Medical Delta

  Medical Delta is een netwerk van life science, gezondheidszorg en technologische organisaties. In het kader van het 10-jarig bestaan reizen zij met een expositie langs de verschillende samenwerkingspartners. De expositie staat van 16 tot en met 27 januari 2017 bij Hogeschool Rotterdam. De expositie bestaat uit vijf panelen met informatie over de samenwerkingen binnen Medical Delta.

 • 17 jan

  Presentaties minor Zorgtechnologie

  Studenten van de minor Zorgtechnologie presenteren in verschillende sessies hun slimme technologische oplossingen voor de zorg. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid tot het bekijken van de expositie van het 10-jarig bestaan van Medical Delta.

 • 19 jan

  Symposium Zieken(t)huis

  Op 19 januari vindt het symposium Zieken(t)huis van Instituut voor Engineering & Applied Sciences (EAS) van Hogeschool Rotterdam plaats. Dit symposium staat in het teken van de verplaatsing van zorg naar de wijk en thuis. Dit evenement is gekoppeld aan de expositie in het kader van het 10-jarig bestaan van Medical Delta.

 • 24 jan

  Workshop technologische innovaties in de zorg

  Tijdens deze workshop gaan de deelnemers zelf, met behulp van verschillende materialen, een prototype maken voor een oplossing van een probleem in de zorg. Na afloop is er gelegenheid tot het bekijken van de expositie.

 • 09 feb

  Geriatriedagen

  Op 9 en 10 februari 2017 vinden de Geriatriedagen plaats in Den Bosch. Het congres is ter verdieping van specialistische kennis en verbreding in multidisciplinaire zorgvernieuwing. Lector Jacomine de Lange en onderzoeker Hanny Groenewoud geven een workshop.

 • 23 feb

  Kennisatelier ST-RAW: Eigen Kracht

  Meer benutten van 'eigen kracht' en het sociale netwerk van kinderen en ouders is een doel van de jeugdwet. Maar hoe moet eigen kracht benut worden? Welke interventies zijn er en welke worden gebruikt in de regio? Wat zijn de ervaringen en wat vinden cliënten er zelf van?

 • 24 mrt

  Jaarcongres Ergotherapie

  Op 24 maart 2017 organiseert Ergotherapie Nederland haar jaarcongres, dit keer tevens het zestigjarig jubileum. Lector Mieke Cardol is key-note spreker en praat over Disability Studies.

 • 30 mrt

  Openbare les Hanneke Torij

  Op 30 maart zal lector Verloskunde en Geboortezorg Hanneke Torij haar openbare les 'Een goed begin is het halve werk; verloskunde in de kern van preventie' presenteren.

 • 12 mei

  Symposium Verpleegkunde 2017

  Op 12 mei wordt de Dag van de Verpleging wereldwijd gevierd. Tijdens het Symposium Verpleegkunde in het Erasmus MC worden actuele ontwikkelingen besproken en maken deelnemers kennis met innovatieve regionale projecten.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.