Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 04 mei

  Dialoogsessie 'Wat verstaan we onder vitaliteit, veerkracht en positieve gezondheid?'

  Tijdens deze dialoogsessie worden de betekenis en de bruikbaarheid van begrippen zoals positieve gezondheid, vitaliteit en veerkracht voor professionals uit zorg, welzijn en andere disciplines samen verkend. Lector AnneLoes van Staa is mede-organisator.

 • 11 mei

  Regiobijeenkomst Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland

  Onlangs is het vervolgprogramma Zwangerschap en geboorte is van start gegaan bij ZonMw. Op donderdag 11 mei willen de consortiumleden met u van gedachten wisselen over de afgelopen vier jaar en de toekomst van het Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland.

 • 12 mei

  Symposium Verpleegkunde 2017

  Op 12 mei wordt de Dag van de Verpleging wereldwijd gevierd. Tijdens het Symposium Verpleegkunde in het Erasmus MC worden actuele ontwikkelingen besproken en maken deelnemers kennis met innovatieve regionale projecten.

 • 17 mei

  Evenementen Urban Health Centres Europe

  Urban Health Centres Europe (UHCE) organiseert in mei twee evenementen over kwaliteit van leven voor ouderen, die plaatsvinden in Brussel. Verschillende lectoren en onderzoekers van Kenniscentrum Zorginnovatie zullen hier presenteren.

 • 07 jun

  WEON 2017

  Dit jaar wordt voor de 41e keer de WEON conferentie gehouden, deze keer in Antwerpen. Doel is om epidemiologen en onderzoekers uit Nederland en Vlaanderen bij elkaar te brengen. Onderzoekers van de SPRiNG studie van Kenniscentrum Zorginnovatie zullen een mondelinge en een posterpresentatie geven.

 • 13 sep

  Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

  Waar staat de geriatrische revalidatiezorg anno 2017 en waar is er ruimte voor verbetering? En hoe kan de meerwaarde zo goed mogelijk inzichtelijk worden gemaakt? Tijdens deze studiedag worden dit soort vragen behandeld. Marleen Goumans, lector Samenhang in de Ouderenzorg, is dagvoorzitter.

 • 15 sep

  18th Nursing Ethics Conference

  Tijdens de Nursing Ethics Conference wordt uitgebreid gereflecteerd op ethiek en verpleegkundig handelen. Kenniscentrum Zorginnovatie is ruim vertegenwoordigd; verschillende lectoren en onderzoekers geven presentaties

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.