Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 30 nov

  Nederlands-Vlaamse Wetenschapsdagen Palliatieve Zorg

  Deze Wetenschapsdagen worden eenmaal per twee jaar georganiseerd, in dezelfde periode als de andere jaren steeds het Nederlandse Nationaal Congres Palliatieve Zorg plaatsvindt. Erica Witkamp, Ellen Bakker en Connie Dekker-van Doorn leiden een workshop.

 • 30 nov

  Themamiddag Platform Humanisering van de Ouderenzorg

  Tijdens deze middag van de Universiteit van Humanistiek (UvH) vertelt onderzoeker Monique Bussmann over haar promotieonderzoek ‘HOOR-SPEL. Over een meerstemmige HRM-praktijk in de ouderenzorg’.

 • 05 dec

  Promotie Monique Bussmann

  Op dinsdag 5 december verdedigt Monique Bussmann haar proefschrift over meerstemmigheid in de loopbaanverhalen van zorgmedewerkers in de ouderenzorg.

 • 06 dec

  Nursing Experience 2017

  De Nursing Experience 2017 is een tweedaags evenement speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden met workshops, een interactieve beursvloer, het skillslab en meer. Onderzoeker Canan Ziylan is één van de workshopleiders.

 • 13 dec

  Boekpresentatie 'Verpleegkundige ondersteuning bij zelfmanagement en eigen regie'

  Met dit boek helpen de auteurs verpleegkundigen, studenten verpleegkunde en verpleegkundig specialisten het zelfmanagement van mensen met chronische aandoeningen te ondersteunen. AnneLoes van Staa en Ada ter Maten zijn mede-auteurs van het boek.

 • 17 jan

  Symposium 'Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe'

  Tijdens jaarlijkse symposium 'Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe', presenteren studenten de resultaten van hun interprofessionele samenwerking. Het symposium wordt georganiseerd door Kenniscentrum Zorginnovatie (lectoraat Technische Innovatie in de Zorg) en de minor Zorgtechnologie.

 • 13 feb

  Congres Zorg voor chronisch zieken

  Over de zorg voor chronisch zieken en de rol van de verpleegkundige hierbij. Lector AnneLoes van Staa is één van de sprekers.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.