Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
 • 13 mrt

  Congres Jeugd in Onderzoek

  Op maandag 13 maart 2017 wordt voor de 13e keer het congres Jeugd in Onderzoek georganiseerd. Het thema van deze editie is ‘Werken met het beste bewijs’. Een aantal onderzoekers van Kenniscentrum Zorginnovatie spreekt op het congres.

 • 13 mrt

  Conferentie UDL: It’s Time to Talk About the ‘Why’?

  Op deze conferentie in Dublin zijn diverse sprekers aanwezig uit meerdere landen, die elkaar inspireren om inclusiviteit en diversiteit in het onderwijs te stimuleren. Onder de sprekers zijn ook lector Mieke Cardol en onderzoeker Sander Hilberink.

 • 17 mrt

  Jaarsymposium Transitiepsychiatrie

  Op 17 maart wordt in Utrecht het derde jaarsymposium Transitiepsychiatrie georganiseerd. Clinici en ervaringsdeskundigen bespreken hier de actualiteiten in onderzoek en de praktijk. Lector AnneLoes van Staa is betrokken bij het symposium als lid van een expertpanel over transitiepsychiatrie.

 • 20 mrt

  Urban Health Week

  In de week van 20 maart organiseert het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG) van Hogeschool Rotterdam de Urban Health Week voor studenten en medewerkers. Lectoren Connie Dekker-van Doorn en Linda Wauben zijn expert speakers tijdens deze week.

 • 24 mrt

  Jaarcongres Ergotherapie

  Op 24 maart 2017 organiseert Ergotherapie Nederland haar jaarcongres, dit keer tevens het zestigjarig jubileum. Lector Mieke Cardol is key-note spreker en praat over Disability Studies.

 • 30 mrt

  Symposium Verloskunde Academie Rotterdam

  Tijdens dit symposium wordt teruggeblikt op tien jaar Verloskunde Academie Rotterdam. Verschillende sprekers presenteren de opbrengsten van de nauwe samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en Erasmus MC.

 • 30 mrt

  Openbare les Hanneke Torij

  Op 30 maart zal lector Verloskunde en Geboortezorg Hanneke Torij haar openbare les 'Een goed begin is het halve werk; verloskunde in de kern van preventie' presenteren.

 • 12 mei

  Symposium Verpleegkunde 2017

  Op 12 mei wordt de Dag van de Verpleging wereldwijd gevierd. Tijdens het Symposium Verpleegkunde in het Erasmus MC worden actuele ontwikkelingen besproken en maken deelnemers kennis met innovatieve regionale projecten.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.