Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
21 jun

Lezing |Maassluis, Het stimuleren van bewegen naar gezondheid

Een kans en een must voor fysiotherapeuten. Scholing Randstad West organiseert deze lezing over het stimuleren van bewegen naar gezondheid in samenwerking met het KNGF, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

22 jun

European Doctoral Conference in Nursing Science

Tijdens de 17e editie van de European Doctoral Conference in Nursing Science zal Susan Hupkens haar methode bediscussiëren. Deze methode maakt gebruik van een ‘Ervaren Baat Benadering’. Wat zijn voordelen van deze benadering en hoe kan de kwaliteit van het onderzoek bevorderd worden?

27 jun

Congres | Regionale impact hogescholen

De derde editie van het 'Impactcongres voor Hogescholen' zal zich richten op de vraag hoe Hogescholen hun Maatschappelijke Impact kunnen vergroten door samenwerkingen binnen de regio.

20 sep

Symposium Vitale Delta

Save the date. Meer informatie volgt nog.

28 sep

Kick-off meeting Zelfmanagement

Lectoren van Nederlandse Hogescholen hebben de handen ineen geslagen rondom het thema Zelfmanagement en organiseren vrijdag 28 september hun eerste kick-off meeting.

10 okt

Congres | Werken met kwetsbare ouderen

Als verpleegkundige of verzorgende kom je ze dagelijks tegen in je werk: ouderen met lichamelijke, psychische en sociale problemen en ongemakken. Ze wijzen vaak alle hulp af en mijden de zorg. Tijdens dit congres ontvang je praktische toepassingen voor de dagelijkse verpleegkundige praktijk, theoretische inzichten en wetenschappelijke onderbouwing.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.