Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Zorginnovatie
15 nov

Symposium 'Bewegen als medicijn bij musculoskeletale pijn'

Op donderdag 15 november organiseert de opleiding Fysiotherapie samen met het lectoraat Bewegen naar Gezondheid (Kenniscentrum Zorginnovatie) haar derde symposium getiteld ‘Bewegen als medicijn bij musculoskeletale pijn’.

29 nov

Symposium Betekenisvol leven in de buurt

Op donderdag 29 november 2018 organiseert Laurens Thuiszorg in samenwerking met Kenniscentrum Zorginnovatie het eindsymposium 'Betekenisvol leven in de buurt'.

29 nov

Symposium ‘Praktijkgericht onderzoek in de zorg voor Communicatie; de logopedist als coach!?’

Op donderdag 29 november organiseert de opleiding Logopedie, samen met het lectoraat Zorg voor Communicatie (Kenniscentrum Zorginnovatie) en Zoloro, het symposium ‘praktijkgerichtonderzoek in de zorg voor Communicatie; de logopedist als coach!? Doel van deze avond is om zowel persoonlijke opbrengsten als samenwerkingsmogelijkheden tussen werkveld, onderwijs en onderzoek te exploreren.

22 mrt

Nascholing | Van orthopedie naar revalidatie / re-integratie

Klachten van het steun- en bewegingsapparaat komen zeer frequent voor, 80% van de mensen heeft er wel eens mee te maken. Dergelijke klachten hebben een forse impact op de kwaliteit van leven, ze beroven Nederlanders het hardst van hun gezonde levensjaren. Daarnaast hebben ze ook grote socio-economische gevolgen. Het is daarom van het allergrootste belang dat wordt samengewerkt om te komen tot optimale revalidatie en volledige re-integratie.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.