Menu English
Kenniscentrum Zorginnovatie doet praktijkgericht onderzoek. Wij werken samen met zorgorganisaties, onderzoeksinstellingen en overheden. In totaal werken wij al met meer dan vijfhonderd partners. Deze samenwerkingen zijn vooral regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Wij doen dit met én voor de cliënt/patiënt en zorgverleners. Het kenniscentrum richt zich op degene die met zorg en ondersteuning te maken heeft en op alle professionals die werken aan betere zorg en ondersteuning.
 
Wij doen dit in nauwe verbinding met het onderwijs en de wetenschappelijke wereld. Het kenniscentrum verzamelt inzichten vanuit de praktijk en koppelt dit terug naar het onderwijs. We bieden onze studenten de mogelijkheid om ervaring met onderzoek op te doen. Deze samenwerking bevordert de innovatie in de zorgpraktijk.

Projecten

uit de praktijk

Internationale samenwerkingen

Een aantal projecten van Kenniscentrum Zorginnovatie heeft internationale samenwerkingspartners. Ook worden er regelmatig presentaties gegeven in het buitenland. Hiermee worden onderzoeksresultaten breed verspreid en  nieuwe projecten geïnitieerd.

Samenwerkingen in 2022

Internationale verbinding 2022

Meer weten? Stuur een mail

Betrokken opleidingen van Hogeschool Rotterdam

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen