Menu English

Wintersymposium Stay on track

29 februari 2024

Het kernteam van Stay on track nodigt je van harte uit voor het WINTERSYMPOSIUM van STAY ON TRACK op donderdagmiddag 29 februari in Rotterdam op Albeda locatie Zuster Hennekeplein. LET OP! HET ADRES IS GEWIJZIGD.

Mijn oma stond altijd achter me met alles, en kwam altijd voor me op. Jongen 16 jaar, Interviews Stay on track, 2021

Mijn zoon werd op een te laag niveau geplaatst. Ik wilde dat hij minimaal de mavo zou halen en ging in gesprek met de directie. Ik vroeg: wat hebben jullie van mij nodig, en gaan jullie mij helpen? Het is uiteindelijk heel goed gegaan, met een docent die het volste vertrouwen in hem had. 
Moeder, Interviews Stay on track, 2021

Kennis delen 
Ondersteuning van het netwerk en de samenwerking met een jongere en school zijn van groot belang voor de schoolloopbaan van jongeren die niet thuis kunnen wonen. Op het Stay on track Wintersymposium delen we kennis en ervaringen over dit thema. 

Programma
We hebben een gevarieerd programma met een ervaringsverhaal van Gül en een reflectie van Tanja Buskohl, moeder en lid van de cliëntenraad van JBRR. Lector Samenwerken met ouders, Mariëtte Lusse geeft een kennispresentatie (o.v.). Albeda & Enver, nemen je mee naar hun praktijk en in een workshop gaan we samen met jongeren op zoek naar wat werkt in de samenwerking met het netwerk. Studenten Social work van Hogeschool Rotterdam sluiten de middag af met korte presentaties van hun afstudeeronderzoek.

Uitnodiging +1
We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen en vragen iedere deelnemer om samen met een jongere uit je organisatie te komen. De jongeren die deelnemen, ontvangen een cadeaubon van 20 euro.

We hopen je de 29e te zien!

Met vriendelijke groet, namens het kernteam van Stay on track

Anouk Robben, Gül Bagcivan, Thaisja Suart, Elselien te Hennepe & Szabinka Dudevszky

Praktische informatie


Datum: 29 februari 2024
Tijd: 13:00 - 16:00 met aansluitend iets te drinken
Locatie Wintersymposium: Albeda Zuster Hennekeplein 80 | 3033 BW Rotterdam. LET OP! HET ADRES IS GEWIJZIGD.