Ga direct naar de content

Kenniscentrum Talentontwikkeling

Talenten bloeien op door aandacht

Kenniscentrum Talentontwikkeling zoekt samen met partners in de beroepspraktijk en het hoger onderwijs antwoord op de vraag hoe talent effectiever ontwikkeld kan worden.

Toon:

Nieuws

Actueel binnen het kenniscentrum
 • Koplopers in kopzorgen

  Nieuws

  “Psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken, luidt de kop van het project Koplopers. Maar wat is dat nou eigenlijk? En vooral: hoe doe je dat?”

 • Terugblik op deelname Focusdag 2017

  Nieuws

  Op dinsdag 21 maart 2017 organiseerde de gemeente Rotterdam de jaarlijkse Focusdag 2017. Op deze inspiratiedag, voor de hele bredere regio, stond de doorontwikkeling van zorg, welzijn en jeugdhulp centraal. Traditiegetrouw was ook de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid van de partij door middel van het verzorgen van een workshop.

 • Psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken

  Nieuws

  Een jongerenteam van ervaringsdeskundigen maakt psychische kwetsbaarheid bespreekbaar in project Koplopers. Zij zoeken oplossingen voor de uitval van jongeren met psychische problemen in onderwijs, stage en werk. Hogeschool Rotterdam is partner in dit project.

 • Van wie is de politieke ruimte?

  Nieuws

  In het tweede Diversiteitscafé op 7 maart, vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen, gingen zo'n 45 studenten, docenten en medewerkers in gesprek over politiek. Studenten die het keuzevak diversiteit doen, waren met de hele klas aanwezig.

Activiteiten

Binnen het kenniscentrum
 • 11 mei

  Derde uitwisselingsbijeenkomst Werkplaats Sociaal Domein

  De werkgroep Doorontwikkeling Sociale Wijkteams van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid nodigt betrokkenen en geïnteresseerden in 2017 meerdere keren uit om van en met elkaar te leren bij de doorontwikkeling van sociale wijkteams.

 • 21 jun

  Ouders in de spotlights

  Afstudeerders van de sociale opleidingen presenteren samen met onderzoekers van het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid hun nieuwe inzichten voor organisaties die mét en vóór ouders werken, opdrachtgevers van de studenten, docenten, studenten, onderzoekers en overige geïnteresseerden.

 • 22 jun

  Gezamenlijke openbare les Mariëlle Theunissen en Ellen Klatter

  Op 22 juni vindt de gezamenlijke openbare les plaats van lector Samen Opleiden Mariëlle Theunissen en lector Studiesucces Ellen Klatter van Kenniscentrum Talentontwikkeling.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.