Menu Zoeken English

Kenniscentrum Talentontwikkeling

Talenten bloeien op door aandacht

Kenniscentrum Talentontwikkeling zoekt samen met partners in de beroepspraktijk en het hoger onderwijs antwoord op de vraag hoe talent effectiever ontwikkeld kan worden.

Toon:

Nieuws

Actueel binnen het kenniscentrum

Onnodig zwaar

Nieuws

Kenniscentrum Talentontwikkeling heeft onderzoek gedaan naar de ervaringen van vluchtelingenstudenten over de toegang en ondersteuning vanuit Hogeschool Rotterdam bij het volgen van een studie. Het onderzoek biedt inzicht in de ondersteuning die studenten met een vluchtelingenachtergrond nodig hebben om succesvol te kunnen studeren.

Making The Wrong Right

Nieuws

Een kleurrijke stoet van studenten, vluchtelingen, bezoekers van de Pauluskerk, docenten en wijkbewoners trokken een Parade door de stad om aandacht te vestigen op de situatie van mensen op de vlucht en de basiswaarden: respect, gelijkheid, waardigheid en solidariteit.

Slotbijeenkomst Koplopers-project is eyeopener voor velen

Nieuws

De mooie mensen Rosanne, Tim, Thaisja en Michael lijken op het eerste gezicht gewone studenten. Dat zijn ze natuurlijk ook. Althans, volgens de buitenkant. Maar ze hebben ook een binnenkant. Een kwetsbare binnenkant. Een binnenkant die meestal niet gezien wordt en die ze vaak ook niet willen of kunnen laten zien.

Ouders in de spotlight

Nieuws

Voor de vierde keer organiseerde het lectoraat Ouders op Zuid van Hogeschool Rotterdam het afstudeersymposium Ouders in de Spotlights. Vierendertig studenten van de sociale opleidingen die afstudeerden op het thema ‘ouders’ presenteerden hier hun beroepsproduct. Tachtig geïnteresseerden, afkomstig van binnen én buiten de hogeschool, trotseerden de regen om het symposium bij te wonen.

Activiteiten

Van het kenniscentrum

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.