Ga direct naar de content

Kenniscentrum Talentontwikkeling

Talenten bloeien op door aandacht

Kenniscentrum Talentontwikkeling zoekt samen met partners in de beroepspraktijk en het hoger onderwijs antwoord op de vraag hoe talent effectiever ontwikkeld kan worden.

Toon:

Nieuws

Actueel binnen het kenniscentrum
 • Openbare les lector Samen Opleiden Mariëlle Theunissen

  Nieuws

  Mariëlle Theunissen, lector Samen Opleiden bij Hogeschool Rotterdam, onderzoekt hoe opleidingsscholen in het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs samen met hogescholen aankomende docenten (nog) beter kunnen opleiden. Zij houdt op 22 juni over dit onderwerp een openbare les in de Rotterdam Science Tower.

 • Openbare les lector Studiesucces Ellen Klatter

  Nieuws

  Klatter houdt op 22 juni (13.30 uur, Rotterdam Science Tower) een openbare les over het belang van een stijging van studiesucces voor de stad Rotterdam. Want vanuit verschillende perspectieven is het lage percentage studiesucces zorgwekkend te noemen. Het is voor haar reden om onderzoek te gaan doen naar factoren die de toename van studiesucces stimuleren.

 • Gezamenlijke openbare les Mariëlle Theunissen en Ellen Klatter

  Nieuws

  Op 22 juni vindt de gezamenlijke openbare les plaats van lector Samen Opleiden Dr. Mariëlle Theunissen en lector Studiesucces Dr. Ellen Klatter van Kenniscentrum Talentontwikkeling.

 • Koplopers in kopzorgen

  Nieuws

  “Psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken, luidt de kop van het project Koplopers. Maar wat is dat nou eigenlijk? En vooral: hoe doe je dat?”

Activiteiten

Binnen het kenniscentrum
 • 29 jun

  ST-RAW: Kennisatelier Reflectieve Professional

  Op 29 juni vindt het volgende kennisatelier van de Academische Werkplaats ST-RAW plaats met als thema de reflectieve professional.

 • 29 jun

  Kennisatelier Reflectieve Professional

  Een succesvolle transformatie van het jeugdhulpstelsel vraagt om reflectie en continue verbetering. Wat doen we al op dit vlak? En wat levert dat op? Wat vraagt dat van professionals en organisaties? Hoe zorgen we er voor dat we leren met en van elkaar?

 • 26 okt

  Conferentie Werkend leren, lerend werken

  De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is een jaar aan de slag. Tijdens deze bijeenkomst blikt de Werkplaats terug op de resultaten van de afgelopen periode. Netwerken, energie en een lerende houding staan centraal in deze regionale leer- werkgemeenschap.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.