Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Talentontwikkeling
 • 24 nov

  Hét Congres Speciaal Onderwijs

  Op 24 november vindt Hét Congres Speciaal Onderwijs plaats bij Papendal in Arnhem. Lector Mariëtte Lusse houdt een presentatie over de Gereedschapskist voor betere samenwerking met ouders.

 • 28 nov

  Mini-symposium Open Access

  Hoe vergroot je de zichtbaarheid van je publicatie hoe zit het met Open Access publiceren? Meld je aan voor dit symposium voor de actuele stand van zaken en wat het Auteursrecht Informatiepunt voor je kan betekenen.

 • 29 nov

  Symposium Taal Centraal

  Tijdens het symposium ‘Taal Centraal’ staan twee discussies centraal: de taalbeheersing van het Nederlands en het oprukkende Engels in het hoger onderwijs. In twee sessies in de middag van 29 november worden deze thema’s uitgediept met docenten, onderzoekers en bestuurders.

 • 30 nov

  Conferentie Kansrijk schakelen tussen vmbo en mbo

  Op 30 november 2017 organiseren Sardes en Actis de landelijke vmbo-mbo conferentie 2017. Docenten, teamleiders, directieleden en andere professionals uit het veld ontmoeten elkaar op deze dag om na te denken over schakelen tussen vmbo en mbo. Promovenda Monique Strijk geeft een workshop.

 • 13 dec

  Gesprek en verdieping rondom werk van pedagoog Klaus Mollenhauer

  Op 13 december zal er in Driebergen een gesprek op gang worden gebracht rondom het vertaalde werk van Klaus Mollenhauer. Zijn boek ‘Vergeten samenhang: over cultuur en opvoeding’ is door Ciske Balhan en Wouter Pols (onderzoeker bij Kenniscentrum Talentontwikkeling) vertaald en krijgt zijn doop op deze avond.

 • 14 dec

  Promotie Tina Rahimy

  Op 14 december verdedigt lector Tina Rahimy haar proefschrift 'Politics of Flight. A Philosophical Refuge' bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 • 18 jan

  Openbare les Fleur Prinsen

  Save the date. Openbare les Fleur Prinsen, lector Digitale Didactiek. Wie ontwerpt jouw onderwijs? Nieuwe technologische mogelijkheden zetten het leerproces in beweging, en docenten kunnen echt niet meer achterblijven!

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.