Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Talentontwikkeling
 • 07 mrt

  De politiek, dat ben ik!

  Politici in Den Haag of in het Witte Huis, zijn dat niet gewoon procesmanagers, ver weg van de werkelijkheid? Waarom bepalen zij of "onze 'integratie' gelukt is" en in hoeverre wij solidair zijn met elkaar of niet? In deze editie van het Diversiteitscafé gaan we in gesprek over wat het betekent om samen vorm te geven aan onze diverse samenleving.

 • 15 mrt

  Maatwerk in het onderwijs van nu

  Ieder jaar vindt de ‘Schoolopleidersdag’ van de Lerarenopleidingen vo/bve plaats. Deze dag biedt schoolopleiders vanuit het werkveld en Lero HR de gelegenheid om elkaar te ontmoeten om over verschillende ontwikkelingen met elkaar in gesprek te gaan. Mariëlle Theunissen, lector Samen Opleiden verzorgt de opening van de bijeenkomst.

 • 16 mrt

  Congres voor Lerarenopleiders 2017

  Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2017 vindt het jaarlijkse VELON Congres voor Lerarenopleiders plaats. Thema dit jaar is ‘Opleiden voor Diversiteit en Verbinding’. Lectoren en onderzoekers van Kenniscentrum Talentontwikkeling geven workshops.

 • 20 mrt

  Derde uitwisselingsbijeenkomst Werkplaats Sociaal Domein

  De werkgroep Doorontwikkeling Sociale Wijkteams van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid nodigt betrokkenen en geïnteresseerden in 2017 meerdere keren uit om van en met elkaar te leren bij de doorontwikkeling van sociale wijkteams.

 • 21 mrt

  Professionals in verbinding!

  Op dinsdag 21 maart vindt de vijfde Focusdag voor jeugdprofessionals van de gemeente Rotterdam plaats. Kenniscentrum Talentontwikkeling geeft diverse workshops waarbij onderzoeksprojecten uit de praktijk worden gepresenteerd.

 • 24 mrt

  Netwerkbijeenkomst Kennispunt opleiden in de school

  Samen opleiden vraagt om het goed verweven van leren en werken; van praktijk en theorie. Maar hoe gaat dit in de praktijk in z'n werk? Lector Marielle Theunissen vertelt over de werkwijze in Rotterdam tijdens deze netwerkbijeenkomst.

 • 30 mrt

  Change and Social Innovation

  Congres om de kennisuitwisseling tussen masteropleidingen te bevorderen.

 • 10 apr

  Vierde uitwisselingsbijeenkomst Werkplaats Sociaal Domein

  De werkgroep Doorontwikkeling Sociale Wijkteams van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid nodigt betrokkenen en geïnteresseerden in 2017 meerdere keren uit om van en met elkaar te leren bij de doorontwikkeling van sociale wijkteams.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.