Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Talentontwikkeling
 • 21 sep

  Masterclass Begeleiden bij opleiden in de school

  Hoe begeleid je docenten in opleiding? Kom naar de Masterclass van de OSMRD. De OSMRD is een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine, Albeda en DaVinci om studenten van de lerarenopleidingen samen op te leiden tot docenten voor het mbo.

 • 21 sep

  Dag van Praktijkgericht Onderzoek

  Dit jaar organiseert Kenniscentrum Creating 010 namens alle kenniscentra van Hogeschool Rotterdam de Dag van Praktijkgericht Onderzoek. Het centrale thema is de Next Professionals voor Smart and Inclusive Rotterdam 2030.

 • 02 okt

  Kenniscafe Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid

  Hebben wij voldoende zicht op de drie decentralisaties binnen het sociaal domein? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein? Als Werkplaats en als Hogescholen organiseren we diverse kenniscafés over onder andere drie decentralisaties; Jeugdwet, Participatiewet en Wmo. Deze editie gaat over beleidsontwikkeling in het sociale domein.

 • 05 okt

  Townhall - Vrijwilligers en de tegenprestatie

  Zorgt de tegenprestatie ervoor dat iedereen meer meedoet? En wat zijn de gevolgen voor ’normaal’ vrijwilligerswerk? Tijdens de townhall meeting bespreken we wat er goed gaat en wat er beter kan. Praat mee!

 • 26 okt

  Conferentie Werkend leren, lerend werken

  De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is een jaar aan de slag. Tijdens deze bijeenkomst blikt de Werkplaats terug op de resultaten van de afgelopen periode. Netwerken, energie en een lerende houding staan centraal in deze regionale leer- werkgemeenschap.

 • 02 nov

  Symposium en Boekpresentatie 'Aan het werk met Hannah Arendt'

  In het werk van Hannah Arendt zijn vele aanzetten te vinden voor het verder doordenken van het werk van professionals in het onderwijs, de zorg en het sociaal werk. Het denken van Arendt wordt tijdens dit symposium gekoppeld aan het dagelijks werk van de professional.

 • 09 nov

  Kennisatelier e-mental health

  Op 9 november presenteert het team van het project FLOW A.L.I.B.I., de serious game voor kinderen met autismespectrumproblemen. De bijeenkomst vindt plaats in Rotterdam.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.