Menu Zoeken English

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Talentontwikkeling
12 jun

Ouders in de Spotlights

Woensdag 12 juni 2019 organiseert het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid (Hogeschool Rotterdam) voor de vierde maal het afstudeersymposium 'Ouders in de spotlights'. Er zijn podium- en posterpresentaties en workshops door studenten en onderzoekers.Lector Mariëtte Lusse verzorgt een korte inleiding en niemand minder dan expert Peter de Vries van CPS sluit het symposium af met een reflectie op de beroepsproducten.

14 jun

Koplopers on stage: Slotconferentie jongeren en psychische kwetsbaarheid

Kom naar de feestelijke afsluiting van het project Koplopers om actuele kennis en inspiratie op te doen over de participatie van jongeren met psychische kwetsbaarheid. Met prikkelende bijdragen van het Jongerenteam, studenten, docenten, onderzoekers en professionals.

27 jun

Ellen Klatter keynote speaker bij de ORD 2019

Op de ORD2019 presenteren onderwijsonderzoekers hun werk. Het thema dit jaar is Onwijs Onderwijs! In dat onwijs onderwijs proberen we de kloof tussen onderzoek en praktijk te dichten door een brug te slaan tussen het onderzoek gepresenteerd op de ORD en het onderwijsveld. Om dit handen en voeten te geven heeft de ORD al een aantal jaren een extra programmaonderdeel ‘KOM OVER DE BRUG’. In dit onderdeel wordt vooral vanuit best practices gekeken naar hoe we het onderwijs op basis van onderzoek en in samenwerking met onderzoekers verder kunnen ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen.

15 okt

Dag van Praktijkgericht Onderzoek 2019

Op 15 oktober organiseert Hogeschool Rotterdam de Dag van Praktijkgericht Onderzoek. De dag is bedoeld voor iedereen die onderzoek doet, wil gaan doen of praktische tips wil om de resultaten van onderzoek in het onderwijs en de praktijk te integreren. Het thema van de dag is #Durftevragen.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.