Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Talentontwikkeling
 • 03 apr

  Kennisbijeenkomst thema Jeugd door Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid

  Hebben wij voldoende zicht op de drie decentralisaties binnen het sociaal domein? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein? De Werkplaats en betrokken hogescholen organiseren diverse kennisbijeenkomsten over onder andere de decentralisaties.

 • 06 apr

  Kick-off Koplopers - Psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken

  Jongeren met psychische kwetsbaarheid vallen eerder uit in het onderwijs, komen moeilijker aan stage of werk en ervaren belemmeringen in hun dagelijkse leven. Project Koplopers gaat op zoek naar oplossingen voor dit probleem.

 • 11 mei

  Derde uitwisselingsbijeenkomst Werkplaats Sociaal Domein

  De werkgroep Doorontwikkeling Sociale Wijkteams van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid nodigt betrokkenen en geïnteresseerden in 2017 meerdere keren uit om van en met elkaar te leren bij de doorontwikkeling van sociale wijkteams.

 • 18 mei

  Conferentie Werkend leren, lerend werken

  De werkplaats is een jaar aan de slag! Tijdens deze bijeenkomst blikt de werkplaats terug op de resultaten van het afgelopen jaar. Netwerken, energie en een lerende houding staan centraal.

 • 22 jun

  Gezamenlijke openbare les Mariëlle Theunissen en Ellen Klatter

  Op 22 juni vindt de gezamenlijke openbare les plaats van lector Samen Opleiden Mariëlle Theunissen en lector Studiesucces Ellen Klatter van Kenniscentrum Talentontwikkeling.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.