Ga direct naar de content

Agenda

Activiteiten van Kenniscentrum Talentontwikkeling
 • 29 mei

  Kenniscafe Arbeidsparticipatie in het sociale domein

  Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid? Als hogeschool organiseren we samen met de werkplaats diverse openbare kenniscafés over onder andere de drie decentralisaties; Jeugdwet, Participatiewet en Wmo.

 • 21 jun

  Ouders in de spotlights

  Afstudeerders van de sociale opleidingen presenteren samen met onderzoekers van het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid hun nieuwe inzichten voor organisaties die mét en vóór ouders werken, opdrachtgevers van de studenten, docenten, studenten, onderzoekers en overige geïnteresseerden.

 • 22 jun

  Gezamenlijke openbare les Mariëlle Theunissen en Ellen Klatter

  Op 22 juni vindt de gezamenlijke openbare les plaats van lector Samen Opleiden Dr. Mariëlle Theunissen en lector Studiesucces Dr. Ellen Klatter van Kenniscentrum Talentontwikkeling.

 • 23 jun

  Pop-up symposium Master Pedagogiek

  Stadspedagogen in actie.

 • 29 jun

  ST-RAW: Kennisatelier Reflectieve Professional

  Op 29 juni vindt het volgende kennisatelier van de Academische Werkplaats ST-RAW plaats met als thema de reflectieve professional.

 • 26 okt

  Conferentie Werkend leren, lerend werken

  De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is een jaar aan de slag. Tijdens deze bijeenkomst blikt de Werkplaats terug op de resultaten van de afgelopen periode. Netwerken, energie en een lerende houding staan centraal in deze regionale leer- werkgemeenschap.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.