Menu English

CoE HRTech

Onderzoek & innovatie voor haven, stad en onderwijs

Bij Centre of Expertise (CoE) HRTech werken studenten, docenten en onderzoekers van Hogeschool Rotterdam – vanuit verschillende vakgebieden – samen met bedrijven en overheden aan een technische aanpak van grote maatschappelijke vraagstukken als klimaatadaptatie, energietransitie, circulariteit en digitalisering. Dit doen we met praktijkgericht onderzoek en innovatieprojecten binnen sectoren als bouw, maritiem, logistiek, water, proces- en maakindustrie. De ontwikkelde kennis wordt breed gedeeld, toegepast in de stad en haven van Rotterdam én gebruikt om ons techniekonderwijs te vernieuwen. Ook hebben we op de campus van RDM Rotterdam een leerwerkomgeving ingericht – met allerlei labs en werkplaatsen – die lijkt op de praktijk, en maken we jongeren enthousiast voor een techniekstudie.

Toon:

Of je nu student, docent, onderzoeker of ondernemer (of ambtenaar) bent; we hebben iedereen hard nodig om samen – en vanuit verschillende vakgebieden – grote maatschappelijke vraagstukken als klimaatadaptatie, energietransitie, circulaire economie en digitalisering aan te pakken. Bij CoE HRTech zoeken we altijd enthousiaste mensen die hier met ons aan willen samenwerken.

Heb je interesse? Neem dan contact op via coehrtech@hr.nl of 010 - 794 9292. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen