Menu English

CoE HRTech

Onderzoek & innovatie voor haven, stad en onderwijs

Bij Centre of Expertise (CoE) HRTech werken studenten, docenten en onderzoekers van Hogeschool Rotterdam – vanuit verschillende vakgebieden – samen met bedrijven en overheden aan een technische aanpak van grote maatschappelijke vraagstukken als klimaatadaptatie, energietransitie, circulariteit en digitalisering. Dit doen we met praktijkgericht onderzoek en innovatieprojecten binnen sectoren als bouw, maritiem, logistiek, water, proces- en maakindustrie. De ontwikkelde kennis wordt breed gedeeld, toegepast in de stad en haven van Rotterdam én gebruikt om ons techniekonderwijs te vernieuwen. Ook hebben we op de campus van RDM Rotterdam een leerwerkomgeving ingericht – met allerlei labs en werkplaatsen – die lijkt op de praktijk, en maken we jongeren enthousiast voor een techniekstudie.

Toon:

Contact

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken via:

Directeur

Willemijn Dicke
w.m.dicke@hr.nl

Secretariaat

Naomi Luijkx
n.a.c.luijkx@hr.nl
 

Adres

CoE HRTech is gevestigd op de campus van RDM Rotterdam, op de eerste verdieping in Droogdok - het oude hoofdkantoor van de RDM - op het volgende adres:

Heijplaatstraat 23 (ingang Academie van Bouwkunst)
3089 JB Rotterdam

Locatie

Hier vind je ons
Foto van locatie Locatie

RDM Rotterdam

Heijplaatstraat 23 3089 JB Rotterdam

Route

Zo bereik je onze locatie

Watertaxi

Studenten en medewerkers van Hogeschool Rotterdam reizen gratis naar RDM met de watertaxi. Aan boord houd je jouw collegekaart of medewerkerspas bij een NFC-reader om de overtocht te registreren. Vanaf halte Marconistraat in Merwe-Vierhavens vaart ieder kwartier een elektrische en emissieloze watertaxi-XL naar RDM/Heijplaat. Studeer of werk je niet bij de hogeschool, dan kun je tegen betaling gebruikmaken van de watertaxi.

Bekijk de dienstregeling

Kijk op Hint voor alle informatie (alleen voor studenten/medewerkers)

Openbaar vervoer

Vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. De bus stopt voor Heijplaatstraat 23, ingang Academie van Bouwkunst.

Bekijk de dienstregeling

Auto

  • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.
  • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.
  • Volg de borden Heijplaat/RDM Rotterdam, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.
  • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Volg de borden RDM Rotterdam en rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.
  • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A. Je kunt hier (gratis) parkeren of verderop in de Heijplaatstraat. De ingang Academie van Bouwkunst (Heijplaatstraat 23) is vanaf het parkeerterrein ca. 100 meter lopen.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen