Menu Zoeken English

Hoofd Services (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Jij weet als geen ander hoeveel invloed een gebouw heeft op de manier waarop mensen werken en studeren. Hoe zou jij het vinden om bij te dragen aan de afdeling Services verantwoordelijk voor 17 onderwijspanden (190.000 m2 bruto vloeroppervlak!), verspreid door heel Rotterdam? Als Hoofd Services aan Hogeschool Rotterdam hebben jouw inzet en ideeën impact op de onderwijsomgeving van ruim 40.000 studenten en 4.000 medewerkers. Een prachtige uitdaging waarbij je sturing geeft aan een team van medewerkers op jouw eigen locatie!

Wat ga je doen?

De afdeling Services helpt bij alle vragen die bij een van onze servicepunten binnenkomen. Aan de voorzijde zijn we gastvrij en oplossingsgericht, aan de achterzijde werken we samen om de allerbeste ondersteuning mogelijk te maken.

Als Hoofd Services geef jij leiding aan een team (13 medewerkers) huismeesters en receptionisten. Je bent een betrokken en duidelijke leidinggevende. Jij bent de verbinder tussen centraal geïnitieerde zaken en decentrale uitvoering. Je inventariseert de klantbehoefte met betrekking tot schoonmaak, evenementen, klaar zetten van zalen, gastvrije ontvangst, verhuizingen etc en signaleert interne en externe ontwikkelingen. Deze vertaal je naar jouw team. Je motiveert jouw team en streeft naar een hoge mate van klant- en medewerkerstevredenheid.

Wat bieden we jou?

  Een D3-contract met uitzicht op vast dienstverband
  € 2.845,48 - € 4.307,66 bruto per maand o.b.v. 1 fte schaal 10
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team

Bij de dienst FIT van Hogeschool Rotterdam werken zo’n 250 medewerkers die de dienstverlening verzorgen voor de medewerkers van de onderwijsinstituten en diensten van de Hogeschool. De afdeling Services bestaat uit ongeveer 140 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle eerstelijnsondersteuning binnen de gebouwen. Het merendeel van deze panden is (gemeentelijk) monument of beschermd stadgezicht en in eigendom. De medewerkers Services werken in 8 teams en zijn samen hét gezicht en aanspreekpunt in de gebouwen van de Hogeschool Rotterdam.

Ben jij wie we zoeken?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in het facilitaire werkveld. Je bent een ervaren leidinggevende. Heb je specifieke expertise binnen een onderwijsinstelling opgebouwd, dan is dat een pré. Je hebt veel contact met collega’s en (interne) klanten, dus je mondelinge en schriftelijke vaardigheden moeten uitstekend zijn. Verder ben je een echte verbinder, integer en enthousiast. Je weet mensen met je mee te krijgen, bent flexibel naar anderen toe en houdt zelf ook van aanpakken. Proactief, ondernemend en stressbestendig met een glimlach.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs, hebben wij een mooie werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink groeien. Niet alleen in omvang; we willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen zoals jij nodig.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Sabeth van Wijnbergen is Manager Services. Zij hoort graag van je via 06-14113802. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: e.c.a.van.wijnbergen@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen