Menu English

De opleiding Bedrijfskunde is met ruim 60 medewerkers en ruim 1500 studenten een onderdeel van Hogeschool Rotterdam Business School (RBS), gevestigd aan de Kralingse Zoom in Rotterdam. De opleiding Bedrijfskunde leidt startbekwame professionals op die in staat zijn om transities in het MKB te initiëren en tot een succes te brengen. Dit vergt niet alleen kennis van diverse vakgebieden, maar ook de benodigde hard- en soft skills. De bedrijfskundige professional is nieuwsgierig en  vindingrijk in het gestructureerd zoeken naar oplossingen, voelt zich op zijn plaats in een complexe en veranderende omgeving, en heeft oog voor mogelijke tegengestelde belangen van stakeholders. Tot slot profileert hij zich in voor de regio Rotterdam belangrijke thema’s als circulaire economie, digitalisering en betekeniseconomie.

Functie

Als docent Bedrijfskunde coach en begeleid je studenten in hun leerontwikkeling naar startbekwame bedrijfskundige professionals. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van organisatie, economie, proces- en verandermanagement help je de studenten de complexiteit te begrijpen door de juiste vragen te stellen. Je bent een verbinder pur sang en het succes van iedere student is jouw belangrijkste drijfveer. Je hebt oog voor de verschillen en een hart voor inclusiviteit.

Samen in een team van docenten denk je kritisch mee over zowel de bedrijfskundige, als pedagogisch-didactische vraagstukken. De uitdagingen van een veranderende economie, maatschappij en arbeidsmarkt beschouw je als integrale bedrijfskundige vraagstukken. Als docent Bedrijfskunde ben je generalist en kun je breed ingezet worden voor verschillende vakgebieden, maar is er ook volop ruimte om jouw specialismen en interesses verder te ontwikkelen binnen de RBS. Met jouw veranderkracht, lerend vermogen en nieuwsgierigheid naar nieuwe concepten, applicaties en methodes geef je dagelijks het beste voorbeeld aan je studenten.   

Profiel

  • Ervaring als docent, trainer of coach heeft een sterke voorkeur
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en een relevant Masterdiploma
  • Je hebt praktijkervaring opgedaan in verandertrajecten, advieswerk of projectmanagement
  • Je bent bekend met het midden- en kleinbedrijf als werkgebied
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met thema’s als circulaire economie, sociaal ondernemerschap en duurzaamheid
  • Je bent digitaal enthousiast
  • Je bent bereid je onderwijsbevoegdheid te halen indien je deze nog niet eerder hebt behaald

Aanbod

Hogeschool Rotterdam bied je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast (D4 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal € 4.234,28 en maximaal €5.936,77 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je per mail contact opnemen met Berry Andeweg, onderwijsmanager opleiding Bedrijfskunde, onder vermelding van: vacature docent Bedrijfskunde, j.h.andeweg@hr.nl.

Sluitingsdatum: 1 juni 2024 (deze vacature is doorlopend, je kunt tot deze datum reageren)

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen